- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.901
:) İyi bakalım, Resim muhabbetinde de haklısın mecbur olmasın, açıklamayıda yaptık zaten koymak isteyen koyar. Daha bile çekişmeli olur hatta koyarlarsa :)Kullanmam mi seve seve. Hem de en beklemedigin bir anda.
:) İyi bakalım, Resim muhabbetinde de haklısın mecbur olmasın, açıklamayıda yaptık zaten koymak isteyen koyar. Daha bile çekişmeli olur hatta koyarlarsa :)
O kadar mı gözünü hırs bürüdüDisarida ciplak tartilmayacagima gore yarim- bir kilo fazla cikacaktir ama yarisma icin soyunabilirim de.
o ne ola ki :) Varlığından bile haberim yokAranızda lol oynayan var mî
O kadar mı gözünü hırs bürüdüKorktum kızz senden, sen beni yencen heralde
Aranızda lol oynayan var mî
Aman ha sakin ol :) Gerek yok böyle atraksyonlara, değmez bi 3 5 kilo içinDusunsene eczanenin ortasinda soyunan bir bayan. O bayan bendeniz, timarhaneye dogru yol alirim sonra ama ben KK yarismasi icin yapmistim demem de kurtarmaz beni.
Yok.
Aman ha sakin ol :) Gerek yok böyle atraksyonlara, değmez bi 3 5 kilo için
iyi geceler canım görüşürüzBu 3-5 kilo beni surunduruyor kac senedir.
Bunu demek istemezdim ama sarjim bitiyor, ben cikiyorum iyi geceler.
o ne ola ki :) Varlığından bile haberim yok
Dusunsene eczanenin ortasinda soyunan bir bayan. O bayan bendeniz, timarhaneye dogru yol alirim sonra ama ben KK yarismasi icin yapmistim demem de kurtarmaz beni.
Yok.
Hmm ben pek oyun oynamıyorum ya tek oynadığım 101 :)Strateji oyunu canım milletin oturup da saatlerce basından kalkmadıgı oyunlardan
Wow gibi, knight online gibi, metin gibi internetten oynanan oyunlardan :)
Tamam :)
Naber kuzum ?BEN VARIMMMM
cook yorgunnn senden naber nasılsın bakymNaber kuzum ?
iyiyim bende yeni uyandım istanbuldayımcook yorgunnn senden naber nasılsın bakym
yok ya ne tatili 15 günde bir iznim var birde bugün yogun olur... tatil haram bizeiyiyim bende yeni uyandım istanbuldayım
tatil mi yapıyosun
Blacki al , ben kullandım çok hoş bir koku..yok ya ne tatili 15 günde bir iznim var birde bugün yogun olur... tatil haram bize
len kara böcü burdan benim 35 tllik birtane parfüm o parfümün vücut losyonu vücut spreyı ve dedorantını alma hakkım var
kararsız kaldım
ama litte black hoşuma gitti sen kullandın mı onu
incandessence bende kullandım ama beni sarmadı ağır geliyor koku..biraz kalıcı olsun istiyorum avonun cogu parfümünü kullandım bir incandessence birde perceive den memnun kaldıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?