- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.941
Muzmin bekar topiği bana göre değildi ama yaEvet resimden ihtiyacin varmis gibi duruyor.Takiliyorum kiz sana alinmiyordun dimi, alinsan da susmam gerci.
Muzmin topiginde soylemistim aslinda takip etseydin gorurdun margaaaaaaa.
Ordan geldim 75 kilo idim.Thank u very much. Ucakta Karatay in kitabini bitirdim iste o an hayatimin degisimi oldu.
Bana onlar yasak ama ben yasak dinlemiyorum götürüyorum gizliden gizliden..:) Ben asitli şeyleri içemiyorum, mesela kolaya bayılırım ama asiti geçtikten sonra içiyorum şerbet gibiSodada içemiyordum, elmalı denedim bayıldım sürekli onu içiyorum şimdi
Ne kadar iyi bakmışlar sana burda işte, Seviliyorsun kıymetini bilEvet resimden ihtiyacin varmis gibi duruyor.Takiliyorum kiz sana alinmiyordun dimi, alinsan da susmam gerci.
Muzmin topiginde soylemistim aslinda takip etseydin gorurdun margaaaaaaa.
Ordan geldim 75 kilo idim.Thank u very much. Ucakta Karatay in kitabini bitirdim iste o an hayatimin degisimi oldu.
Evet benim öyle içtiğimi görenler, işkence çeker gibi bakıyorlar banaBana onlar yasak ama ben yasak dinlemiyorum götürüyorum gizliden gizliden..
Şimdi doğruya doğru her yemeğin yanına kola çok yakışıyor onsuz olur mu
asiti kaçınca hiç iyi olmuyor kız
Muzmin bekar topiği bana göre değildi ama ya
Ne kadar iyi bakmışlar sana burda işte, Seviliyorsun kıymetini bil2015 de görüşürük artık
küçükken kola içtiğimde burnumun içi sızlardıEvet benim öyle içtiğimi görenler, işkence çeker gibi bakıyorlar banaNeden öyle alıştırdım kendimi bilmem, boğazım yanıyo asitli içerken
İşte girmediğim için atıyorum şuan ama tutmuyo abla hahaOrada evliler bile takiliyordu bekar olma sarti yoktu yani. Kalbini kirma topigimin.
Bazi seylere oyle canim sikiliyor ki; 2015 i de bekleme diyorum bazen. Olur da master a baslamazsam her an donebilirim.
Sen yanlız mısın orda? Heryerde can sıkıcı olaylar var, napcan kiOrada evliler bile takiliyordu bekar olma sarti yoktu yani. Kalbini kirma topigimin.
Bazi seylere oyle canim sikiliyor ki; 2015 i de bekleme diyorum bazen. Olur da master a baslamazsam her an donebilirim.
Benim hala öyle işteküçükken kola içtiğimde burnumun içi sızlardı
şeker at içine öyle içSen yanlız mısın orda? Heryerde can sıkıcı olaylar var, napcan kibaşlamama ihtimalin mi var?
Benim hala öyle işte
Aaa asitimi alıyor şeker? bende bi kaç dk bekletip şerbet gibi içiyodum, rengi siyah ya kola içtiğimi sanıyorumşeker at içine öyle iç
Sen yanlız mısın orda? Heryerde can sıkıcı olaylar var, napcan kibaşlamama ihtimalin mi var?
Benim hala öyle işte
İşte girmediğim için atıyorum şuan ama tutmuyo abla haha
Kafam nerede iyiyse oraya takılıyorum ondandırAmann bosver... Dunden hala bozugum hem.
Senin bir topikte istikrarli takildigini gormedim zaten.
Hala mı? O kadar şekilden şekile giriyorum burda toparlan diyeAmann bosver... Dunden hala bozugum hem.
Senin bir topikte istikrarli takildigini gormedim zaten.
Kafam nerede iyiyse oraya takılıyorum ondandır
Hala mı? O kadar şekilden şekile giriyorum burda toparlan diye
Aynen öyle, şuanda elinden birşey gelmeyeceği için boşuboşuna kendini yeme ordaBizimle yarismaya katilsaydin iyiydi zayif rakiptin elerdik seni. Bu arada Aus . tan haber aliyor musun.
Bana bir gun verselerdi baska veterinere goturseydim. Hemen uyutmalari bana karsi da haksizlik, kusa karsi da. Ne desem bos. Zaman geri alinmiyor ki .
Bizimle yarismaya katilsaydin iyiydi zayif rakiptin elerdik seni. Bu arada Aus . tan haber aliyor musun.
Bana bir gun verselerdi baska veterinere goturseydim. Hemen uyutmalari bana karsi da haksizlik, kusa karsi da. Ne desem bos. Zaman geri alinmiyor ki .
Olmaz şimdi yeme işte :)Bir iki gün sonra katılsam olur mu =)
Yok hiç haber almıyorum ondan =/
Aynen öyle, şuanda elinden birşey gelmeyeceği için boşuboşuna kendini yeme orda
Yiyicen cikolatalari sonra mi katilacaksin.Bir iki gün sonra katılsam olur mu =)
Yok hiç haber almıyorum ondan =/
Az almış ki master ı da bitirdikten sonra yurduna dönüyorsun azıcık daha sabret :)Sacma sapan insanlar iste. Kati kurallari var. Sevmiyorum ben ingilizleri.
Yiyicen cikolatalari sonra mi katilacaksin.Yarisma basladi bugun bile katilsan almayiz seni. 9 kisilik grubuz .
Az almış ki master ı da bitirdikten sonra yurduna dönüyorsun azıcık daha sabret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?