- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.921
aaa.. napıyorsun Memleketim de :)iyiyim bende yeni uyandım istanbuldayım
tatil mi yapıyosun
aaa.. napıyorsun Memleketim de :)
Yemiyorum içmiyorum. Tüyo versene accık banaDiyetin nasil gidiyor.
Yemiyorum içmiyorum. Tüyo versene accık banaDün akşam yemek yemedik eşim uyuyordu diye, gece kalktı ona pizza yaptım ben yemedim, dur senin kızlara yazayım benimki yemeden içmeken kesildi diye diyo
:) Şişliği düşersin kilondan neredeyse 1 kilo fazla çıkıyor adetliyken. Ayy ne de tatlı krizlerine giriyosundur sen şimdiBen yiyorum iciyorum da yeteri kadar. Ben sabah beste kalktim karnim acti, ayran ictim. Sekerli seyler kazindiriyor mideyi. Malum regl donemi 4 gun sonra kilo almis olarak yazmazsam iyidir. 1-0 yeni basladim yarismaya.
:) Şişliği düşersin kilondan neredeyse 1 kilo fazla çıkıyor adetliyken. Ayy ne de tatlı krizlerine giriyosundur sen şimdiSenin yaptığınla kilo verilir zaten, az yiyerek. Ben çok düzensiz yiyorum günde tek öğün o da akşam, bir gün düşcem kalcam :) Kendimi oruçu gibi hissediyorum, Ramazanda bu kadar istikrarlı değildim
Yok ya benim zaten yemekle çok işim yok, sadece tatlıya çok dükünüm başımda çikolatalar dönüyor mesela şuanTek ogun kilo vermek icin iyidir aslinda. Vucut yaglari yakma hormonu salgilar ama daha iyisi uc ogun. Ya ben zaten yeme seklimi azaltmistim zaten devam edecektim yarisma olsa da olmasa da... Ben egleniyorum olan arada size oluyor.
Benimkinin yanındayım =)aaa.. napıyorsun Memleketim de :)
Bak bakk... Hasta olunca kıyamadın çorba yapmaya mı geldinBenimkinin yanındayım =)
Ben artık avon pardüm hatta başka parfüm de kullanmıyorum..ya onuda herkez kullanıyor diye terettütde kaldım neyse akşama kadar karar veriyimm
Çok gezdim zaten 4 senedir =) avrupadayız biz canım =)Bak bakk... Hasta olunca kıyamadın çorba yapmaya mı geldiniyi gezdirsin seni. Asya mı Avrupa mı?
Bırak sevgilini bana gel kahveye klimada var hemÇok gezdim zaten 4 senedir =) avrupadayız biz canım =)
sıcak var burda , sıcağı sevmiyorum biraz serinlesin hava ya
Burda da var =DBırak sevgilini bana gel kahveye klimada var hem
Haberimiz yoktu kiiii olsaydı buluşurdukkkKizim ben tatildeyken soyleyecektiniz ne guzel bir kahve icerdik toplu. Istanbuldan kimse yoktu o zaman.
Hadi ya bende bir tek elmalı içiyorum dolap doluBurda da var =D
Akşam takılmayı seviyoruz biz =) akşam çok esiyor
gündüz insan yapış yapış oluyor
kahve değil de bir soğuk sodanı içerim elmalısından
Ama ben bilmiyordum ki.. Bilsem çağırırdım pastalar börekler açardım hemide :)Kizim ben tatildeyken soyleyecektiniz ne guzel bir kahve icerdik toplu. Istanbuldan kimse yoktu o zaman.
Oooooo bendensin bende elmalıdan başka içemem..Hadi ya bende bir tek elmalı içiyorum dolap dolu
Ama ben bilmiyordum ki.. Bilsem çağırırdım pastalar börekler açardım hemide :)
Yok ya benim zaten yemekle çok işim yok, sadece tatlıya çok dükünüm başımda çikolatalar dönüyor mesela şuanİyi oldu bu yarış muhabbeti eşimde kiloma takmıştı, zayıflayayımda bi sussun
Muzmin topiginde soylemistim aslinda takip etseydin gorurdun margaaaaaaa.Haberimiz yoktu kiiii olsaydı buluşurdukkk
Hadi ya bende bir tek elmalı içiyorum dolap dolu
Ama ben bilmiyordum ki.. Bilsem çağırırdım pastalar börekler açardım hemide :)
:) Ben asitli şeyleri içemiyorum, mesela kolaya bayılırım ama asiti geçtikten sonra içiyorum şerbet gibiOooooo bendensin bende elmalıdan başka içemem..
Sade soda da iyi de tatsız tuzsuz acı geliyor bana
Elmalı olsun kaç şişe olursa olsun içerim o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?