- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.881
Hiç nazımızı çekmiyorsun :) İşin gücün laf sokmak Ne düşünsün millet
Çok ürkütücü
Allah bir daha düşmeyi nasip etmesin
Soktuğun laflarla teselli oluruz artıkKasap sevdigi postu yere vururmus.Beni taniyanlar bilirler sevmedigim insana laf bile sokmaya calismam.
Aman nazar degmesin .. Bir sene banlanmayi dusunmuyorum. Uc ay kaldi zaten.
Senin yeme ihtimalinde var mı ki :) Torpilin yok mu hiç?
İnşallah bende öyle olurum :)Ceza aliyorlar ama indirim yapiliyor onlara.Ben nevreste nin ne banlandigini gordum , ne de banlanacak bir sey yazdigini.
Soktuğun laflarla teselli oluruz artıkGece lokumun sorunu vardı ya sende formunda değildin, birşey demedin hiç, ondan öyle düşündü heralde :)
İnşallah bende öyle olurum :)
Gerçekten mi link olarak mı? İnanlara cevap olarak mı? :) Linkse onu bilmiyordum durdum şimdi yapmıyorum.Laf sokuyorsam bilin ki seviyorumdur.
Okumadim bile zaten geyik havam yoktu, yarisma topigindeydim. 4 gun sonra resmi cekip koyucam.
Sen banlanacak cok sey yaziyorsun.
Maşaallah maşaallahKasap sevdigi postu yere vururmus.Beni taniyanlar bilirler sevmedigim insana laf bile sokmaya calismam.
Aman nazar degmesin .. Bir sene banlanmayi dusunmuyorum. Uc ay kaldi zaten.
İnşaallahİnşallah bende öyle olurum :)
Ceza aliyorlar ama indirim yapiliyor onlara.Ben nevreste nin ne banlandigini gordum , ne de banlanacak bir sey yazdigini.
yok yani uyurken hayalini kurman gereken sevgilinken niye lucky i düşündün :)
Bir değişiklik yapayım Lucky mi düşüneyim dedin bu durumdaEheheh uyumadim ya oyuna girmistim :) aman hayal kalmadi valla yillardir kura kuraTukettim
Bir değişiklik yapayım Lucky mi düşüneyim dedin bu durumda
Gerçekten mi link olarak mı? İnanlara cevap olarak mı? :) Linkse onu bilmiyordum durdum şimdi yapmıyorum.
İyi bende koyayım o zaman resmi :)
Maşaallah maşaallah
İnşaallah
Dök dök ortaya belki bilmeyenler vardırZaten ben disarida tartiliyorum artik o da elektronik ama herkesin yok yani boyle bir sart koyamayiz.
Kirli camasirlarini ortaya doktum.
Bu insanlar niye uzgun diye ben de merak etmistim acikcasi demek banlaninca oyle oluyor artik :)
Dök dök ortaya belki bilmeyenler vardır
Hem burç ikizler hem çocuklarHalbukim gobek aran smiley koysalardi daha cok anlamli olurdu.
Bu nevreste var ya.
.........
...........
........
ikizler burcu.
Hem burç ikizler hem çocuklarBen akrebim çocuklarım ne olur bu durumda :)
:) Söyle söyle alıştımAh bunu sormayacaktin iste.
:) Söyle söyle alıştım
Sakla o zaman zamanı gelirse kullanırsınama ama bu laf sokma olmuyor ki acik cevap oluyor, ben acik sevmem kapali severim.
Sakla o zaman zamanı gelirse kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?