- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.861
Uyelik iptali olanlar da uzgun , banlananlarda uzgun ama ikisinin arasindaki farki cozemedim. Geri uyelik iptali yapanlarin profillerine ulasilamiyor , o fark olabilir.
Cevap veriyorum sevmedim.Kiz ne alakasi var nerden cikariyorsunuz bunlari. Sevmesem sosyetik uye yapar miydim seni.
Ne yapıyorsunuz
Biz kendi halimizde sohbet ediyorduk. Lokum sohbetin boyutunu değiştirdi :)Ne yapıyorsunuz
Haha ne bileyim beni ignore ediyormuşsun gibi geldi
Tamam o zaman problem yok
Ne yapıyorsunuz
Allah muhabbetinizi artırsınHosgeldinn napalım hoş beş ediyoruz :) sen :)
Öyle mi hayırdırBiz kendi halimizde sohbet ediyorduk. Lokum sohbetin boyutunu değiştirdi :)
yok yani uyurken hayalini kurman gereken sevgilinken niye lucky i düşündün :)Alınganlık yapacagım tuttu hahahah
Onları Mune özel kodeslerimiz var oraya atıyorYooo bugun uzgunum diye herkesi ignore ettim.
Gunun kritigini yapiyoruz, banlanan banlanmayan uyelik iptali olanlar ne oluyor, ne yapiyorlar, nereye gidiyorlar falan fistik..
yok yani uyurken hayalini kurman gereken sevgilinken niye lucky i düşündün :)
:) Sende merak etmedin mi?Ay buna cok guldum.
Üzgünler gelmiş ya bende merak ettim, uyarı alanlarda mı üzgün oluyor diye :)Onları Mune özel kodeslerimiz var oraya atıyorEki Görüntüle 1241790
Onu ben de merak ediyorum:) Sende merak etmedin mi?
Üzgünler gelmiş ya bende merak ettim, uyarı alanlarda mı üzgün oluyor diye :)
Onları Mune özel kodeslerimiz var oraya atıyorEki Görüntüle 1241790
:) Sende merak etmedin mi?
Üzgünler gelmiş ya bende merak ettim, uyarı alanlarda mı üzgün oluyor diye :)
Hiç nazımızı çekmiyorsun :) İşin gücün laf sokmak Ne düşünsün milletBen hepsinde yattim bilmez miyim. Soguk ve kasvetli odalar, kilo vermisligim bilem var.
Yok ya uzgunum ben.Oyle bir izlenim mi veriyorum en harbi de diyor sen beni sevmiyorsun bazen.
Yok ben, İtinayla uzak duruyorum Mune nin mapushanesinden :)Onu ben de merak ediyorum
Ama çok merak etme bence
Ben hepsinde yattim bilmez miyim. Soguk ve kasvetli odalar, kilo vermisligim bilem var.
Yok ya uzgunum ben.Oyle bir izlenim mi veriyorum en harbi de diyor sen beni sevmiyorsun bazen.
Çok iyi yapıyorsunYok ben, İtinayla uzak duruyorum Mune nin mapushanesinden :)
Senin yeme ihtimalinde var mı ki :) Torpilin yok mu hiç?Çok iyi yapıyorsun
Ben de uzak duruyorum
Var tabi siz nasıl ceza alıyorsanız biz Editörlerde aynı şekilde ceza alıyoruzSenin yeme ihtimalinde var mı ki :) Torpilin yok mu hiç?
Vay.. hak yeme yok yani sistem sağlammış :)Var tabi siz nasıl ceza alıyorsanız biz Editörlerde aynı şekilde ceza alıyoruz
Tabi ki yok canımVay.. hak yeme yok yani sistem sağlammış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?