- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.821
Abovv Kazen in tersi pis desene :)Yok kavga degil geyik vardibdv de şaplak konusunda millet dökülmüş. Neyseki ben bisey yazmamistim
Aynen aynenAbovv Kazen in tersi pis desene :)
Abovv Kazen in tersi pis desene :)
Aynen aynensaplak oyle degil boyle atilir dedi zaaaar
:):) İyiki bizi tutmuş lokum görsem belki atlardımAynen aynensaplak oyle degil boyle atilir dedi zaaaar
Bende zeka seviyelerini cozemedimBen o konuyu okudum bir sey anlamadim yapilan geyikleri de anlamadim.
Bende yeni bakmaya başladım. Çok karışık yazmış ilerleyen sayfalarda var heralde dedim açıklaması :)Ben o konuyu okudum bir sey anlamadim yapilan geyikleri de anlamadim.
Aman ha bu gün formunda baksana bi sürü kişiyi atmış kazaya kurban gitme :)kazen miii haniii neredeee
Aman ha bu gün formunda baksana bi sürü kişiyi atmış kazaya kurban gitme :)
Bende zeka seviyelerini cozemedim
Bende yeni bakmaya başladım. Çok karışık yazmış ilerleyen sayfalarda var heralde dedim açıklaması :)
Kilitli 1 tane konu var canım o.konuyu bulamadım kiii
Kilitli 1 tane konu var canım o.
Gördüm. Hadi hayırlı olsun. Savaşta hile mübah bana adresini yolla sana adana urfa falan yollucam :)Aman bosverin yeni listeyi gordunuz mu diyet topiginde, ilk sayfada. Her sey hazir gibi.
Gormedim,hemen bakiyorum . bu arada sen nasil oldun canim?Aman bosverin yeni listeyi gordunuz mu diyet topiginde, ilk sayfada. Her sey hazir gibi.
Gördüm. Hadi hayırlı olsun. Savaşta hile mübah bana adresini yolla sana adana urfa falan yollucam :)
Gormedim,hemen bakiyorum . bu arada sen nasil oldun canim?
Düşünme artık, sıyrıl o psikolojiden, Ay ne güzel ya bi günde İstanbulda buluşalım :)O kadar uzgunum ki istahim kesildi. Adana yerim ben yolla, carsamba KK den bir arkadasla bulusuyoruz doner yiycem ama o zamana kadar yemem herhalde.
Hala uzgunum hala ayni dusunuyorum ama ne yapayim. Uzulmekten baska bir sey gelmiyor elimden , dun yasadigini bugun benim yuzumden oldugunu dusunuyorum.
O kadar uzgunum ki istahim kesildi. Adana yerim ben yolla, carsamba KK den bir arkadasla bulusuyoruz doner yiycem ama o zamana kadar yemem herhalde.
Hala uzgunum hala ayni dusunuyorum ama ne yapayim. Uzulmekten baska bir sey gelmiyor elimden , dun yasadigini bugun benim yuzumden oldugunu dusunuyorum.
Düşünme artık, sıyrıl o psikolojiden, Ay ne güzel ya bi günde İstanbulda buluşalım :)
Sen iyi olsun diye goturdun bilsen zaten goturmezdin. Suclama kendini. Sen cok iyi bir insansin. Bir kus icin bu kadar uzulen biri kotu olamaz.
Bir sene orda bulusalim. Gun veriyorum not al.
Keske canim keske dune donup baska karar verseydim. Kendi veterinerime goturseydim. Tatliydi , insallah rahat olur o tarafta. Agladim ben ya bugun hemde cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?