- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.841
İyi geceler tatlimmben kaçıyorum beni dinlediğiniz için teşekkür ederim![]()
Bende gidiyorum kizlqr,sabah erken kalkmam lazim. Hepinizi optumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler tatlimmben kaçıyorum beni dinlediğiniz için teşekkür ederim![]()
Tamam bana uyar :)Bir sene orda bulusalim. Gun veriyorum not al.
Keske canim keske dune donup baska karar verseydim. Kendi veterinerime goturseydim. Tatliydi , insallah rahat olur o tarafta. Agladim ben ya bugun hemde cok.![]()
İyi geceler :)ben kaçıyorum beni dinlediğiniz için teşekkür ederim![]()
İyi gecelerİyi geceler tatlimm
Tamam bana uyar :)
İyi geceler :)
İyi geceler tatlimm
AvrupaHangi taraftaydin anadolu , avrupa?
Iyi geceler.
Avrupa
Hadi ya iyi o zaman :) Burda hiç arkadaşımda yoktu zaten :)Ooo yakinsin bana hemso. Butun istanbul u toplariz o zaman.
Hadi ya iyi o zaman :) Burda hiç arkadaşımda yoktu zaten :)
Balıkesir den :) Güveniyorum lafta kalmasın :)Nerden gitmistin ki? Bana guven organizasyon konusunda iyiyimdir.
Balıkesir den :) Güveniyorum lafta kalmasın :)
Bak boyle dedin ya lafta kalabilir.![]()
:) Üyelerin görünürlerinde. Üzgün var ya hani o ne?Anliyom da isime gelmiyor.![]()
:) Üyelerin görünürlerinde. Üzgün var ya hani o ne?
Hmm bende günün anlam ve önemini alamaya çalışıyorum burda ne iş üzgünlük durumu diye :) Banlanmayanlarda da vardı, onlarda uyarı alanlar heraldeBanlandigi icin uzgun ama uyelik iptalleriyle farkli olmasi lazim cunku karisiyor.![]()
Sorduğuna pişman edecek :)İcime dert oldu geri geldim Lucky sen beni sevmedin mi![]()
Hmm bende günün anlam ve önemini alamaya çalışıyorum burda ne iş üzgünlük durumu diye :) Banlanmayanlarda da vardı, onlarda uyarı alanlar heralde
İcime dert oldu geri geldim Lucky sen beni sevmedin mi![]()