- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.781
Bana bardak takımı borçlusun bardak kırdım senin yüzünden
Ohaa!!! Ne haysiyetsiz bi adam ya!! Hic tenezzul etmeyin o pise
Baba mı bu be. Terbiyesiz, Ben senin yerinde olsam bu adama kendime çöp aldırmam evlendikten sonrada baba diye yüzüne bakmamnazardır o nazar
Baba mı bu be. Terbiyesiz, Ben senin yerinde olsam bu adama kendime çöp aldırmam evlendikten sonrada baba diye yüzüne bakmam
BU adam normal değil insan oğluna böyle birşeyi nasıl söyler. Alkolik falan mıonların o tarafta çok olurben de öyle düşünüyorum artıkk o nedenle karalar bağlıyorum ben
BU adam normal değil insan oğluna böyle birşeyi nasıl söyler. Alkolik falan mıonların o tarafta çok olur
Belli sağlıklı bir insan onun ağzıyla konuşmaz. Valla keşke yanlız gelip isteseevet bir zamanlar öyleymiş adam normal değil
ben niye bizim iş aileler tarafından bozulur diye korkuyorum sanıyosun
Bu laftan sonra baba bile dememesi lazim... Siz kendiniz yapin dugunu altinlarla ev araba yerine esine destek ol kuzum. Emin ol daha cok hayra gecer. Seninde araban varmis zaten. Yarin dilleri de olmaz. Siz ne isterseniz o olur,karisamazlar. Senin eline koz vermisler. Araya bi guzel mesafe koyarsinyaaaaaa öyle işte
bu laftan sonra sevgilim nasıl baba yardım et desin
Belli sağlıklı bir insan onun ağzıyla konuşmaz. Valla keşke yanlız gelip istese
:) İyi yaptın sen birikimini yap böylebilmiyorum ne olacak bakalımm
bu arada ben de altın alacağım diyordum ya aldım
Bu laftan sonra baba bile dememesi lazim... Siz kendiniz yapin dugunu altinlarla ev araba yerine esine destek ol kuzum. Emin ol daha cok hayra gecer. Seninde araban varmis zaten. Yarin dilleri de olmaz. Siz ne isterseniz o olur,karisamazlar. Senin eline koz vermisler. Araya bi guzel mesafe koyarsin
:) İyi yaptın sen birikimini yap böyle
İnşallah pişman ederse o da onun mallığı olur bulmuş bu kadar seven kızı :)umarım değer pişman olmam evlendiğime :)
İnşallah pişman ederse o da onun mallığı olur bulmuş bu kadar seven kızı :)
İnşallah pişman ederse o da onun mallığı olur bulmuş bu kadar seven kızı :)
Bosver ailene herseyi soyleme. Bilmelerine gerek yok. Bilmeleri sze visey kazandirmaz ama kaybettirebilir.
evlenene kadar benim ailemin işi bozmaması için biraz ol yapmamız gerekebilir evlendikten sonra acıklarız düğünü onlar yapmadı eşim yaptı diye artık
Bosver ailene herseyi soyleme. Bilmelerine gerek yok. Bilmeleri sze visey kazandirmaz ama kaybettirebilir.
Tabi şaşırcaz hergün karşımıza böyle adamlar çıkmıyor :) Gerçekten garip ya sevgilinin dinliyor olmasıda garipsiz şaşırdınız ya baya ben artık şaşırmıyorum adamın laflarına alışmışm bunca yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?