- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.801
Tabi şaşırcaz hergün karşımıza böyle adamlar çıkmıyor :) Gerçekten garip ya sevgilinin dinliyor olmasıda garip
Sende yanlız bu lafları yuttuğuna göre bayağı seviyosunPembeLokum la kalın bende olay bitmez
Sende yanlız bu lafları yuttuğuna göre bayağı seviyosun
Bu adamda seviye yok canım bulaşılmaz buna. Sen hiç muhattap olmayüzüme karşı söylese cevabımı veririm de işte böyle dış kapının dış mandalı muamelesi yapmakla yetiniyorum
Bu adamda seviye yok canım bulaşılmaz buna. Sen hiç muhattap olma
Yok be o adamın ayarı yok, ben kaç sene Balıkesirde yaşadım böyle birşey görmedim. Karakteri bozuk bununege-trakya tarafı insanı ne dediğini bilmeden konuşuyor yaw ağızlarının ayarı yok
Bu adamda seviye yok canım bulaşılmaz buna. Sen hiç muhattap olma
Yok be o adamın ayarı yok, ben kaç sene Balıkesirde yaşadım böyle birşey görmedim. Karakteri bozuk bunun
Peki erkek arkadaşının ağzı bozukmu?işte ailem bunu farkederse armut dibine düşer diyerek bu işi bozar
Peki erkek arkadaşının ağzı bozukmu?
İyi bari :)yok değil canım
İyi bar :)
Korkman normalde, göre görede babası gibi olmaz heralde. Yada sen onun o halini kabullenecek bi kız değilsin, bunu bilerek yaklaşır :)çok dedim ben ona baban gibi değilsin di mi bak sakın öyle olma diye hayır öyle değilim diye diye bezdirdim canından
Korkman normalde, göre görede babası gibi olmaz heralde. Yada sen onun o halini kabullenecek bi kız değilsin, bunu bilerek yaklaşır :)
Benimkinde çıkmadı. Ya şöyle birşey var normalde olan huyları vardır gözüne batmıyodur aynı eve girince daha çok rahatsız eder öyle şeyler oluyo yoksa tanıyım sevdiğim adamla evliyim hala :)bakalım evlendikten sona sürpriz yönleri çıkmazsa sıkıntı olmaz :)
Hadi ya :) Temizlik var heralde, kavga mı çıktıSitede kimse kalmadi ayolllherkes catir cutur ban yiyo
Yok kavga degil geyik vardiHadi ya :) Temizlik var heralde, kavga mı çıktı
Sitede kimse kalmadi ayolllherkes catir cutur ban yiyo
Benimkinde çıkmadı. Ya şöyle birşey var normalde olan huyları vardır gözüne batmıyodur aynı eve girince daha çok rahatsız eder öyle şeyler oluyo yoksa tanıyım sevdiğim adamla evliyim hala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?