- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.301
Ohh... iyi yapmışsın
Evet,tuttugumu birqkmiyorum zatenpatronumu zengin ettim dedim la eli zengin edecegine kendine calis hemen kendime magaza actim
Eski patronum cok dil doktu gitme etme gel benm evimde otur kira almam. Vallhi bak. Ne köle olcan elalemeonursuz köle olmaktansa,gururlu fakir olurum dedim bastim istifayi
Diren PembeLokum :) Sen bayılmadın mı dahaHeyyoo akşam olsa da uyusam
Diren PembeLokum :) Sen bayılmadın mı daha
İnşallah akşam benimde misafirim var yatılı hemide, giremiycem herkes bi sürü konuşcak ben geri kalcam diye burda sayfayı kib lemeyi bile düşündüm :) Kapatsınlar ben gelince açarlarDireniyorumAkşam uyurum umarım ters tepmez
İnşallah akşam benimde misafirim var yatılı hemide, giremiycem herkes bi sürü konuşcak ben geri kalcam diye burda sayfayı kib lemeyi bile düşündüm :) Kapatsınlar ben gelince açarlar
Lucky, nevreste,harbicikız gece geliyor kiii... bizi hatırlamayacaklar bile umurlarında olmucaz dedikodumuzu bile yapcaklarHahaha alemsin yaa ben de akşam yokum buyuk ihtimal uyursam sen yoksun ben yokum belki kimse gelmez
Vakit geçmiyor youw sıkıldımm
Lucky, nevreste,harbicikız gece geliyor kiii... bizi hatırlamayacaklar bile umurlarında olmucaz dedikodumuzu bile yapcaklar
Benimde kalkıp temizlik falan yapmam lazım, eve hırsız girse buraya girilmiş benden önce der geri çıkar :) Hayrına evi toplarHahaha alemsin yaa ben de akşam yokum buyuk ihtimal uyursam sen yoksun ben yokum belki kimse gelmez
Vakit geçmiyor youw sıkıldımm
Eheh dogru yaa neyse bir günden bir şeycik olmaz diyelim :)
Ben disari cikip bisiklet sureyim biraz ya vakit gecmiyor öptümm
Birak tlf konuşmaya yemek yemeye vaktimiz olmuyodu ki. Bugun canim gitmek istemedi patron benm ne de olsa kendime izin verdimOhh... iyi yapmışsınKendi işinin patronu olmak daha iyi, elalemin yanında çalışırken 2,5 saat telefonda konuşamazdın mesela
Ömrümü yedi omrumu tam bir bas belasiİyice merak ettim ha kim olduğunu çok mu çirkef
Benimde kalkıp temizlik falan yapmam lazım, eve hırsız girse buraya girilmiş benden önce der geri çıkar :) Hayrına evi toplar
Görüşürüz canım iyi eğlenceler
Şeklinide yaptınBirsak tlf konuşmaya yemek yemeye vaktimiz olmuyodu ki. Bugun canim gitmek istemedi patron benm ne de olsa kendime izin verdim
Hadi yaa. Kiz sana mi sardiÖmrümü yedi omrumu tam bir bas belasi
Hıyar deyince aha kavga çıkacak dedimÖmrümü yedi omrumu tam bir bas belasi
Yeni üye bizim kıza hıyar dediHadi yaa. Kiz sana mi sardi
Biliyorum,ondan sordum zaten sana mi sardi diyeYeni üye bizim kıza hıyar dedi
Ha görmüşmüydün, tanışıyorlarmış ya bize söylemiyor :)Biliyorum,ondan sordum zaten sana mi sardi diye
Yok bana o ozel mesaj cekmis onu demeden once ama ben sonradan gordumHıyar deyince aha kavga çıkacak dedimBozuldun da yanlız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?