- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.321
Biliyorum,ondan sordum zaten sana mi sardi diye![]()
bir bucuk senedur taniyorum kendilerini : )Ha görmüşmüydün, tanışıyorlarmış ya bize söylemiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum,ondan sordum zaten sana mi sardi diye![]()
bir bucuk senedur taniyorum kendilerini : )Ha görmüşmüydün, tanışıyorlarmış ya bize söylemiyor :)
Evet burdaydim o zaman. Gizemli olaylarin dondugu kesinHa görmüşmüydün, tanışıyorlarmış ya bize söylemiyor :)
Mesaj bildirimi geç geliyor farkedilmiyo :)Yok bana o ozel mesaj cekmis onu demeden once ama ben sonradan gordum
O zaman güvenelim 1,5 senelik üyeyse zarar gelmezbir bucuk senedur taniyorum kendilerini : )
Ben bazen bakiyorum bazen bakmiyorum bildirimlere bi giriyorum 15 tane bildirimle karailaainca hangi birine bakacagimi sapitiyirum ay telden zor yaziyorum cok yoruldum carsidan geldimMesaj bildirimi geç geliyor farkedilmiyo :)
Ben guvenmiyorum ahahaO zaman güvenelim 1,5 senelik üyeyse zarar gelmez![]()
Bende tabletten giriyorum. Cogu zaman bildirimlere bende bakmiyorum. Bi aciyorum 20-30 bildirim hangisine bakayimBen bazen bakiyorum bazen bakmiyorum bildirimlere bi giriyorum 15 tane bildirimle karailaainca hangi birine bakacagimi sapitiyirum ay telden zor yaziyorum cok yoruldum carsidan geldim
Yok yok donmuyo bi olay : )Evet burdaydim o zaman. Gizemli olaylarin dondugu kesin![]()
![]()
Burdan da her tanidigimiz guvenilir olmayabilir sonucu cikiyorBen guvenmiyorum ahaha
Bende tabletten giriyorum. Cogu zaman bildirimlere bende bakmiyorum. Bi aciyorum 20-30 bildirim hangisine bakayim![]()
O bana cok guvenir ama ahahahBurdan da her tanidigimiz guvenilir olmayabilir sonucu cikiyor![]()
Demek sana da guvenmemk lazimO bana cok guvenir ama ahahah
Her zaman supheci olun ahahaDemek sana da guvenmemk lazim![]()
Noluyor :)
İfade ayni sana benziyo
Birazdan ben kimim sen kimsin moduna gircem :)Her zaman supheci olun ahaha
Zaten coguda begeni bildirimi onemli olan bisey degil yani : l
Noluyor :)
İfade ayni sana benziyo