- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.261
Bozulman normalde art niyet yok sanki. Araniz iyimis,sana deger verdikleri ortada yani. Saglik olsun,bosver sıkma canınıYa aramız çok iyi , hatta büyük görümcem parayı falan sorun ediyorsan buradan alayım ben biletini diyor hemen..
Ama yapılan plana , yani ben burdan yola çıkmam , otobüste yer bulmam çok zor , düşünsene saat 3 teki buluşmaya nasıl yetişebilirim ki ben. Şuan en yakın saat otobüs saat 1 de ..
Önceden haber verseydiniz keşke dedim , ama bozuldum gerçekten..
Aklıma bir anda geldin diyor..
Ve benim gitmem gereken bir yerdi orası . Hatta onlardan çok benim istediğim benim olmam gereken bir yerdi.
Neyse artın canları sağolsun ne diyeyim..
İnşallah canım , 21 yaşındayım..
Kesinlikle öyle , insan bir gün önceden haberleşiriz , şunu yapacağız senin için uygunsa gel sende falan der..Bozulman normalde art niyet yok sanki. Araniz iyimis,sana deger verdikleri ortada yani. Saglik olsun,bosver sıkma canını
Bir de insan cok heveslenip de geri kalinca yıkımı kotu oluyor,anliyorum seni. Biraz düşüncesizlik etmisler gerçekten sen baska şehirdesin sonuçta.. Neyse daha cok sıkmayayım canını
Defollllllaşk olsunn beeeeee giderim başından hıhhhh
kaba insan hep böyleydin zatenDefollllll
Çok zorluyorum kendimi ama genimden kaynaklı bir damacana boyu kadar atar ver nefret var öfke varkaba insan hep böyleydin zaten
geni dnası bozuk insanÇok zorluyorum kendimi ama genimden kaynaklı bir damacana boyu kadar atar ver nefret var öfke var
benim şifrelerde bi problem var sen bar düzelt şunugeni dnası bozuk insan
hoşgeldiniztek başıma kaldıdım buralarda
aaa bende eskilerdenim aslında eski yeni diyelimm naberrAa yeni üyeSelam, biz eskidik
aaa bende eskilerdenim aslında eski yeni diyelimm naberrbu yeni üye yazsının yerine kişisel ileti nasıl yazacaz
teşekkür ederim canm eski üye iken pek girememiştim forumun yeni halinde :ss: eski adım bende kalsınEski adın neydi ? Kişisel bilgileri düzenle kısmından Özel Başlık bölümü var oradan
teşekkür ederim canm eski üye iken pek girememiştim forumun yeni halinde :ss: eski adım bende kalsın
Aaa kim yapmışGunaydin guzel sosyetiklerim,
Simdi gecmise gidemiycem de duydum ki arkamdan konusanlar varmis.Aksama alicam hesabinizi.
Bende merak ettim herkesi biliyon mu? :)teşekkür ederim canm eski üye iken pek girememiştim forumun yeni halinde :ss: eski adım bende kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?