- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.281
benide miBende merak ettim herkesi biliyon mu? :)
Seni merak ettim zaten :) Yeni üye güvenilir mi fakan derken, marga yı tanıyo çıktın, bizi de tanıyomusun diye sordum :)benide mi.27:
kimseyi bildiği yok ya atıyorBende merak ettim herkesi biliyon mu? :)
Kız sen niye selamsız sabahsız kaçıyorsun :)Şiiişttttt sosyetik sosyetikmoturuyonuz mu kizlarrr nerdesinizzz    
Gerçekten mi :) Güvenmemeye devam mı edeyim yanikimseyi bildiği yok ya atıyor
Benim üstümden prim yapıyor hıyar, güvenmeeee güvenmeeeeKız sen niye selamsız sabahsız kaçıyorsun :)
Gerçekten mi :) Güvenmemeye devam mı edeyim yani
Bak sen uyanığaBenim üstümden prim yapıyor hıyar, güvenmeeee güvenmeeee
Ben tanımamazlıktan geliyorum tanıdığıma pişmanım dermişimBak sen uyanığa
Kacmadim kizzz.Tlf caldi 2,5sattir teldeydimKız sen niye selamsız sabahsız kaçıyorsun :)
Korkutuyorsun beni, Bulaşmamak lazım o zamanBen tanımamazlıktan geliyorum tanıdığıma pişmanım dermişim
Onu demiyorum canım, geceleri neden bize iyi dileklerde bulunmuyorsun giderkenKacmadim kizzz.Tlf caldi 2,5sattir teldeydim
Kendimi o kadar degerli gormuyorum galibaOnu demiyorum canım, geceleri neden bize iyi dileklerde bulunmuyorsun giderken
Sakın ha , biriniz uyarsın lucki almasınKorkutuyorsun beni, Bulaşmamak lazım o zamanLucky liseteye yazmasın
:) Aaa biz mi öyle hissettirdik ki sanaKendimi o kadar degerli gormuyorum galibaasagilik kompleksim mi var ne sanki yazinca cvp vermezmissiniz gibi geliyo
İyice merak ettim ha kim olduğunu çok mu çirkefSakın ha , biriniz uyarsın lucki almasın
O gelirse ben giderim hahaah
Sevmiyosunuz beni, brn fakirim yaa,annem yok ya benmm gelin ustume:) Aaa biz mi öyle hissettirdik ki sanaSen yaz biz cevap veririz böyle özgüven eksikliği yakışmıyor sana
Sezercik moduna geçme hemenSevmiyosunuz beni, brn fakirim yaa,annem yok ya benmm gelin ustume
Annem gibi sendeSezercik moduna geçme hemen2,5 saat ne konuştun telefonda buarada :) o kadar kelime var mı lugatında kulaklıkla konuş bari, radyasyonu uzaklaştır beyninden :)
Bana çok diyolarda, ilk defa başkasına söyleme fırsatım çıkmışken kaçırmayayım dedimAnnem gibi sendebana selam veren borclu cikar allah bana bi cene vermis gerisini koyvermis yeter ki konusacak birini bulayim konu cok bende
Bana çok diyolarda, ilk defa başkasına söyleme fırsatım çıkmışken kaçırmayayım dedimSatış patlaması yapıyosundur sen bu çeneyle, patronun olsam zengin olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?