- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.281
benide miBende merak ettim herkesi biliyon mu? :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide miBende merak ettim herkesi biliyon mu? :)
Seni merak ettim zaten :) Yeni üye güvenilir mi fakan derken, marga yı tanıyo çıktın, bizi de tanıyomusun diye sordum :)benide mi.27:
kimseyi bildiği yok ya atıyorBende merak ettim herkesi biliyon mu? :)
Kız sen niye selamsız sabahsız kaçıyorsun :)Şiiişttttt sosyetik sosyetikmoturuyonuz mu kizlarrr nerdesinizzz    
![]()
Gerçekten mi :) Güvenmemeye devam mı edeyim yanikimseyi bildiği yok ya atıyor![]()
Benim üstümden prim yapıyor hıyar, güvenmeeee güvenmeeeeKız sen niye selamsız sabahsız kaçıyorsun :)
Gerçekten mi :) Güvenmemeye devam mı edeyim yani![]()
Bak sen uyanığaBenim üstümden prim yapıyor hıyar, güvenmeeee güvenmeeee![]()
Ben tanımamazlıktan geliyorum tanıdığıma pişmanım dermişimBak sen uyanığa![]()
Kacmadim kizzz.Tlf caldi 2,5sattir teldeydimKız sen niye selamsız sabahsız kaçıyorsun :)
Korkutuyorsun beni, Bulaşmamak lazım o zamanBen tanımamazlıktan geliyorum tanıdığıma pişmanım dermişim![]()
Onu demiyorum canım, geceleri neden bize iyi dileklerde bulunmuyorsun giderkenKacmadim kizzz.Tlf caldi 2,5sattir teldeydim![]()
![]()
Kendimi o kadar degerli gormuyorum galibaOnu demiyorum canım, geceleri neden bize iyi dileklerde bulunmuyorsun giderken![]()
Sakın ha , biriniz uyarsın lucki almasınKorkutuyorsun beni, Bulaşmamak lazım o zamanLucky liseteye yazmasın
![]()
:) Aaa biz mi öyle hissettirdik ki sanaKendimi o kadar degerli gormuyorum galibaasagilik kompleksim mi var ne
![]()
sanki yazinca cvp vermezmissiniz gibi geliyo
![]()
![]()
![]()
İyice merak ettim ha kim olduğunu çok mu çirkefSakın ha , biriniz uyarsın lucki almasın
O gelirse ben giderim hahaah![]()
Sevmiyosunuz beni, brn fakirim yaa,annem yok ya benmm gelin ustume:) Aaa biz mi öyle hissettirdik ki sanaSen yaz biz cevap veririz böyle özgüven eksikliği yakışmıyor sana
![]()
Sezercik moduna geçme hemenSevmiyosunuz beni, brn fakirim yaa,annem yok ya benmm gelin ustume![]()
Annem gibi sendeSezercik moduna geçme hemen2,5 saat ne konuştun telefonda buarada :) o kadar kelime var mı lugatında
kulaklıkla konuş bari, radyasyonu uzaklaştır beyninden :)
Bana çok diyolarda, ilk defa başkasına söyleme fırsatım çıkmışken kaçırmayayım dedimAnnem gibi sende![]()
bana selam veren borclu cikar
allah bana bi cene vermis gerisini koyvermis
![]()
![]()
yeter ki konusacak birini bulayim konu cok bende
![]()
![]()
Bana çok diyolarda, ilk defa başkasına söyleme fırsatım çıkmışken kaçırmayayım dedimSatış patlaması yapıyosundur sen bu çeneyle, patronun olsam zengin olmuştum
![]()