- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.301
Heyyoo akşam olsa da uyusam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh... iyi yapmışsın
Evet,tuttugumu birqkmiyorum zatenpatronumu zengin ettim dedim la eli zengin edecegine kendine calis
hemen kendime magaza actim
![]()
Eski patronum cok dil doktu gitme etme gel benm evimde otur kira almam. Vallhi bak. Ne köle olcan elalemeonursuz köle olmaktansa,gururlu fakir olurum dedim bastim istifayi
![]()
Diren PembeLokum :) Sen bayılmadın mı dahaHeyyoo akşam olsa da uyusam![]()
Diren PembeLokum :) Sen bayılmadın mı daha![]()
İnşallah akşam benimde misafirim var yatılı hemide, giremiycem herkes bi sürü konuşcak ben geri kalcam diye burda sayfayı kib lemeyi bile düşündüm :) Kapatsınlar ben gelince açarlarDireniyorumAkşam uyurum umarım ters tepmez
![]()
İnşallah akşam benimde misafirim var yatılı hemide, giremiycem herkes bi sürü konuşcak ben geri kalcam diye burda sayfayı kib lemeyi bile düşündüm :) Kapatsınlar ben gelince açarlar![]()
Lucky, nevreste,harbicikız gece geliyor kiii... bizi hatırlamayacaklar bile umurlarında olmucaz dedikodumuzu bile yapcaklarHahaha alemsin yaa ben de akşam yokum buyuk ihtimal uyursam sen yoksun ben yokum belki kimse gelmez
Vakit geçmiyor youw sıkıldımm![]()
Lucky, nevreste,harbicikız gece geliyor kiii... bizi hatırlamayacaklar bile umurlarında olmucaz dedikodumuzu bile yapcaklar![]()
Benimde kalkıp temizlik falan yapmam lazım, eve hırsız girse buraya girilmiş benden önce der geri çıkar :) Hayrına evi toplarHahaha alemsin yaa ben de akşam yokum buyuk ihtimal uyursam sen yoksun ben yokum belki kimse gelmez
Vakit geçmiyor youw sıkıldımm![]()
Eheh dogru yaa neyse bir günden bir şeycik olmaz diyelim :)
Ben disari cikip bisiklet sureyim biraz ya vakit gecmiyor öptümm![]()
Birak tlf konuşmaya yemek yemeye vaktimiz olmuyodu ki. Bugun canim gitmek istemedi patron benm ne de olsa kendime izin verdimOhh... iyi yapmışsınKendi işinin patronu olmak daha iyi, elalemin yanında çalışırken 2,5 saat telefonda konuşamazdın mesela
![]()
Ömrümü yedi omrumu tam bir bas belasiİyice merak ettim ha kim olduğunu çok mu çirkef![]()
Benimde kalkıp temizlik falan yapmam lazım, eve hırsız girse buraya girilmiş benden önce der geri çıkar :) Hayrına evi toplar![]()
Görüşürüz canım iyi eğlenceler
Şeklinide yaptınBirsak tlf konuşmaya yemek yemeye vaktimiz olmuyodu ki. Bugun canim gitmek istemedi patron benm ne de olsa kendime izin verdim![]()
![]()
Hadi yaa. Kiz sana mi sardiÖmrümü yedi omrumu tam bir bas belasi
Hıyar deyince aha kavga çıkacak dedimÖmrümü yedi omrumu tam bir bas belasi
Yeni üye bizim kıza hıyar dediHadi yaa. Kiz sana mi sardi![]()
Biliyorum,ondan sordum zaten sana mi sardi diyeYeni üye bizim kıza hıyar dedi![]()
Ha görmüşmüydün, tanışıyorlarmış ya bize söylemiyor :)Biliyorum,ondan sordum zaten sana mi sardi diye![]()
Yok bana o ozel mesaj cekmis onu demeden once ama ben sonradan gordumHıyar deyince aha kavga çıkacak dedimBozuldun da yanlız :)