- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.241
hıyar margaaHayır kız istanbula hahahahaha
Ne munasebet canim ben oyle bi insan miyimhoşbuldumm canemm ben eski üyelerdenim yeni üyelik aldım dışlamayın beni bilmiyo etmiyo diye taaam mı
Hahahhha ben cok sey yapardım da yeni üyelere caktirmayalimmNe munasebet canim ben oyle bi insan miyim
Kişi kendinden bilir işi tabiHahahhha ben cok sey yapardım da yeni üyelere caktirmayalimm
Hahahhha seni gidi seni az değilsn haaaKişi kendinden bilir işi tabi
Bende çok eski sayilmam. Yeniyim hatta. Ordan geliyor bu sevecenlik
Yoksa altta kalanin cani ciksin   
Yok kizzzz iyiyimdir ben,iyiiiHahahhha seni gidi seni az değilsn haaakendin den bahset bakym daha kimsr yokmu buralarda
hahahhahYok kizzzz iyiyimdir ben,iyiiikurban olayim kendimeee
Buradakiler hep gececi yaa. Aksam dökülüyolar. Bende 26 yasindayim,evliyim cocugum yok oyle iste
Sen kimsin,nerden geldin,nereye gidersin anlat bakalim  
Hahaha   hahahhahben gizli ajanım diyormuşşm ben konyalıyım 21 yaşındayım avon satış temsilci olarak calıyorum alış veriş merkeznde bekarımm bu şekilde bacımm anlaşıldı bu topik uykucu tayfa
Bende uykucu dumm ah be ahHahaha   aynen hepsi uykucu yaa
Bende uykucu dumm ah be ah
Kimsin sen !hıyar margaa
Kartal , sen ?Hıııı
Bende heyecanlandim,Mersin sandim 
İstanbula nereye gidiyorsun,hangi semt?
Ailem gazi osman pasa da. Sen asya da olacaksin. İyi yere gidiyorsun emin ol. Avrupa yakasi cok bunaltici, asya daha yasanabilir...Kartal , sen ?
Ay şuan çok sinirliyim sinirlerim bozuldu gerçekten
Ailem gazi osman pasa da. Sen asya da olacaksin. İyi yere gidiyorsun emin ol. Avrupa yakasi cok bunaltici, asya daha yasanabilir...
Ne oldu hayirdir?
Anadolu yakasını seviyorum , deniz kenarı olan her yeri seviyorum diyebilirim ,en azından karışık değil , iki dakikada sahil kenarındayız, deniz olmayan yerde zor yaşarım zaten ben =)
Bir plan yapmışlar görümcelerim , beni de davet ettiler . Fakat saatler kala haber veriyorlar..
Ve bulunduğum yerde değil , ta istanbulda..
Sanarsın zonguldak - istanbul arası 1 saat ..
Tövbe tövbe ya..
Ya aramız çok iyi , hatta büyük görümcem parayı falan sorun ediyorsan buradan alayım ben biletini diyor hemen..Ve de istanbulun elit kesimi asya yakasinda. Nerde kro,ayi var avrupa yakasinda
Kartal da arkadasim oturuyor. Evine gitmistim,bayildim resmen. Cok guzel yerler..
İnsallah sende esinle orda cok mutlu olursun
O da iymisiptal olma nedeni ne peki? Araniz nasil normalde? Bu arada kac yasindasin?
ne bu sinir kızKimsin sen !
Ya bir git başımdan gerçekten sinirliyimne bu sinir kız
özeline bakYa bir git başımdan gerçekten sinirliyim
Baktım ..özeline bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?