- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Baharı atlatınca geçer, var ya bi bahar sedromu dönemseldir belki de :)Amiiin inşallah benim de farkum yok inan koşturmacadan yoruldum hatta depresyonn dedikleri şey bende başlamış bile olabilirNolcak bu hallerim bilmiyorum
Belki de saçlarımı değiştirmke istiyorum meselaBaharı atlatınca geçer, var ya bi bahar sedromu dönemseldir belki de :)
ovvv... Saçlarından başla sen değişikliğe belki yeterli gelir :) Diğerleri biraz büyük değişiklikler bunalımdan kaçayım derken, eve kendini hapsedersen daha kötü olabilirsin. Eee malum çocukda yorucu olacak bunlar için kendini hazırlayarak uygula istersen.Belki de saçlarımı değiştirmke istiyorum meselaİşi bırakıp ev hanımı olmak istiyorum belki de çocuk yapmak istiyorum bilmiyorum yanii
Beni bırakıp gittiniz kiloma yanlız başıma sevindim
:) Forumları mı geziyodunYoo gitmedik
vayy romantikiz haYok şiir okuyordum
Doğruuovvv... Saçlarından başla sen değişikliğe belki yeterli gelir :) Diğerleri biraz büyük değişiklikler bunalımdan kaçayım derken, eve kendini hapsedersen daha kötü olabilirsin. Eee malum çocukda yorucu olacak bunlar için kendini hazırlayarak uygula istersen.
O yüzden ağır ağır yap değişiklerini :) Hatta beraber yapalım çocuğu farklı cinsiyet olursa, beşikkertmesi yaparızDoğruu
Boşuna 9 yıl sürmemiş o ilişki
Seninki daha iyiymiş emek verdiyse kıymet bilir :)Yok ya canım 9 yıldır sevgili değiliz. 9 yıldır tanışıyoruz sadece. O zamanlarda o seviyordu ben istemedim. Sonra yıllarca konuşmadık. Sonradan yine başladı bu meseleler
Seninki daha iyiymiş emek verdiyse kıymet bilir :)
Hayırlısı olsun hakkınızda :)Kendiliğinden gelişti yaHerşey benim faceden eklememle başladı
Hayırlısı olsun hakkınızda :)
:) İstemiyorum yan cebime koy diyecekmişsin ki, seninki galip gelmiş :)Amin canım bence kendim kaşınmışım ekleyerek
:) İstemiyorum yan cebime koy diyecekmişsin ki, seninki galip gelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?