☀ ☁ ☂ ► кк ѕΩѕуєтєѕι кızℓαя уυя∂υ ◄ ◕‿◕

Yok bi bende tutmadı , diğerlerine bakıyor çevresindekilere onların ki çıkıyormuş
eskiden bende bakar dururdum sonra birine bakarken her dediğime aaa dedi. Dedim noluyoz :) Bakmadım bi daha unuttum bile şimdi fincanı elime veriyolar o bana bakıyo ben ona birşey anlamıyorum, yeteneğim kilitlendi

Ayy inanmıyorum bi gecede ne kadr sphbet etmişiniz böyle giderse ben bu topikten kaçarım bu ne yawwMeraba herkese demekki neymiş erken uymak yokmuş artık böyle geri kalıyorum Huhuuu kim var kim yok acabaa

Yani düşünsene gece onda gidiyorum ertesi gün en erken beş gibi geliyoruum bu sorada dönen muhabbeti bi düşün yetişmek ne mümkünn
Senin gitmen işime gelmiyor ki, benim alt sıramdasın ben üstümdekilerin gitmesini kolluyorum Akşam olunca herkes daha rahat giriyor, ev işi yemek muhabbeti bitince başlıyoruz kaynatmaya erken uyuma sende :)

Senin gitmen işime gelmiyor ki, benim alt sıramdasın ben üstümdekilerin gitmesini kolluyorum Akşam olunca herkes daha rahat giriyor, ev işi yemek muhabbeti bitince başlıyoruz kaynatmaya erken uyuma sende :)
Üst sıra alt sıra derkeen Ya napıyım uyanamıyorum 6 da yoksaa Gözün aydın kilo vermişin ben de ekmeği kestim valla artık yok bakalım gidecekmi göbiş

Üst sıra alt sıra derkeen Ya napıyım uyanamıyorum 6 da yoksaa Gözün aydın kilo vermişin ben de ekmeği kestim valla artık yok bakalım gidecekmi göbiş
İlk 5 e hediye muhabbeti vardı da dün, Ben 6 dayım :) Sağol ya kocam o kadar çalıştırıyor ki oturduğum yerden kilo vermişim Darısı başına

İlk 5 e hediye muhabbeti vardı da dün, Ben 6 dayım :) Sağol ya kocam o kadar çalıştırıyor ki oturduğum yerden kilo vermişim Darısı başına
Amiiin inşallah benim de farkum yok inan koşturmacadan yoruldum hatta depresyonn dedikleri şey bende başlamış bile olabilir Nolcak bu hallerim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…