- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Evet kop kop tarzıHımm.. remixler iyi oluyor
Kompozisyon yetenekleri yok demek kiBende iki kere baktırdım fala kahve falına
bi görümcem baktı birde bi tanıdığım abla bakmıştı
İkiside sallamış bir halt olmadı , olcak diye de beklemiyordum gerçi ama
azıcık güzel sallar insan
Yok bi bende tutmadı , diğerlerine bakıyor çevresindekilere onların ki çıkıyormuşKompozisyon yetenekleri yok demek ki
eskiden bende bakar dururdum sonra birine bakarken her dediğime aaa dedi. Dedim noluyoz :) Bakmadım bi daha unuttum bile şimdi fincanı elime veriyolar o bana bakıyo ben ona birşey anlamıyorum, yeteneğim kilitlendiYok bi bende tutmadı , diğerlerine bakıyor çevresindekilere onların ki çıkıyormuş
banada stil söyle bari kombin önerisi yap da işimi yapayım biraz :)Ben biraz moda ile ilgili şeylere bakıp okuyup , kk da paylaşıcam can sıkıntısı öptüm sizi.. =)
Ben biraz moda ile ilgili şeylere bakıp okuyup , kk da paylaşıcam can sıkıntısı öptüm sizi.. =)
Çıtayı yüksek tutuyor :)Bakıyorum da sosyetik yerde takılıyorsun bu arada
Ne kadar süslü bir kokoş olduğumu bilmiyorsun sanki..Bakıyorum da sosyetik yerde takılıyorsun bu arada
Ne kadar süslü bir kokoş olduğumu bilmiyorsun sanki..
Ürktün mü? Takip etmekte mi zorlanıyorsun?Ayy inanmıyorum bi gecede ne kadr sphbet etmişiniz böyle giderse ben bu topikten kaçarım bu ne yawwMeraba herkese demekki neymiş erken uymak yokmuş artık böyle geri kalıyorum Huhuuu kim var kim yok acabaa
Ürktün mü? Takip etmekte mi zorlanıyorsun?
Senin gitmen işime gelmiyor ki, benim alt sıramdasın ben üstümdekilerin gitmesini kolluyorumYani düşünsene gece onda gidiyorum ertesi gün en erken beş gibi geliyoruum bu sorada dönen muhabbeti bi düşün yetişmek ne mümkünn
Üst sıra alt sıra derkeenSenin gitmen işime gelmiyor ki, benim alt sıramdasın ben üstümdekilerin gitmesini kolluyorumAkşam olunca herkes daha rahat giriyor, ev işi yemek muhabbeti bitince başlıyoruz kaynatmaya erken uyuma sende :)
İlk 5 e hediye muhabbeti vardı da dün, Ben 6 dayım :) Sağol ya kocam o kadar çalıştırıyor ki oturduğum yerden kilo vermişimÜst sıra alt sıra derkeenYa napıyım uyanamıyorum 6 da yoksaa Gözün aydın kilo vermişin ben de ekmeği kestim valla artık yok bakalım gidecekmi göbiş
Amiiin inşallah benim de farkum yok inan koşturmacadan yoruldum hatta depresyonn dedikleri şey bende başlamış bile olabilirİlk 5 e hediye muhabbeti vardı da dün, Ben 6 dayım :) Sağol ya kocam o kadar çalıştırıyor ki oturduğum yerden kilo vermişimDarısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?