• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☀ ☁ ☂ ► кк ѕΩѕуєтєѕι кızℓαя уυя∂υ ◄ ◕‿◕

Yok bi bende tutmadı , diğerlerine bakıyor çevresindekilere onların ki çıkıyormuş :63:
eskiden bende bakar dururdum sonra birine bakarken her dediğime aaa dedi. Dedim noluyoz :) Bakmadım bi daha unuttum bile şimdi fincanı elime veriyolar o bana bakıyo ben ona birşey anlamıyorum, yeteneğim kilitlendi:KK70:

Ayy inanmıyorum bi gecede ne kadr sphbet etmişiniz böyle giderse ben bu topikten kaçarım bu ne yaww:KK31:Meraba herkese demekki neymiş erken uymak yokmuş artık böyle geri kalıyorum :KK35:Huhuuu kim var kim yok acabaa

:KK51:Yani düşünsene gece onda gidiyorum ertesi gün en erken beş gibi geliyoruum bu sorada dönen muhabbeti bi düşün yetişmek ne mümkünn:KK70:
Senin gitmen işime gelmiyor ki, benim alt sıramdasın ben üstümdekilerin gitmesini kolluyorum :KK62: Akşam olunca herkes daha rahat giriyor, ev işi yemek muhabbeti bitince başlıyoruz kaynatmaya erken uyuma sende :)

Senin gitmen işime gelmiyor ki, benim alt sıramdasın ben üstümdekilerin gitmesini kolluyorum :KK62: Akşam olunca herkes daha rahat giriyor, ev işi yemek muhabbeti bitince başlıyoruz kaynatmaya erken uyuma sende :)
Üst sıra alt sıra derkeen :KK57: Ya napıyım uyanamıyorum 6 da yoksaa :KK64: Gözün aydın kilo vermişin ben de ekmeği kestim valla artık yok bakalım gidecekmi göbiş :KK62:

Üst sıra alt sıra derkeen :KK57: Ya napıyım uyanamıyorum 6 da yoksaa :KK64: Gözün aydın kilo vermişin ben de ekmeği kestim valla artık yok bakalım gidecekmi göbiş :KK62:
İlk 5 e hediye muhabbeti vardı da dün, Ben 6 dayım :) Sağol ya kocam o kadar çalıştırıyor ki oturduğum yerden kilo vermişim :KK71:Darısı başına :KK39:

İlk 5 e hediye muhabbeti vardı da dün, Ben 6 dayım :) Sağol ya kocam o kadar çalıştırıyor ki oturduğum yerden kilo vermişim :KK71:Darısı başına :KK39:
Amiiin inşallah benim de farkum yok inan koşturmacadan yoruldum hatta depresyonn dedikleri şey bende başlamış bile olabilir :KK34: Nolcak bu hallerim bilmiyorum

Back