- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.001
Öhö öhö
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pişman mı etti seni yoksa, pek bi kaderci konuştun :)Hayat; sen planlar yaparken başına gelenlerdir. Olacağı varmış
![]()
Naber yavru ..
Pişman mı etti seni yoksa, pek bi kaderci konuştun :)
Yani herkeste oluyor sürtüşmeler. Sen baskınmışsın gibi geldi bana nedense :)Ya herkesin tartıştığı kadar tabiki tartışıyoruz. Zaten biraz zıt karakterliyiz. Normal ama bazen de çok damarıma basıyor![]()
Yani herkeste oluyor sürtüşmeler. Sen baskınmışsın gibi geldi bana nedense :)
Benden deeO yüzden ağır ağır yap değişiklerini :) Hatta beraber yapalım çocuğu farklı cinsiyet olursa, beşikkertmesi yaparızbenden iyi kv olur
Tatlım o her erkekte varda, olayın aslı şu onlar kendi dedikleri oluyo sanıyo, aslında kadının dediği oluyo. He de geç farkına bile varmaz idare edildiğinin :)Yok ya o beni alt ediyorO erkek ya onun dediği olacak illa. İnatçının önde gideni
![]()
:) Ne yapcan kesim mi sadeceBenden deePeki tamam saçtan başlıyım ben ..
İyiyim fıstık , müzik dinliyorum hava serin..İyidir yavru senden naber![]()
Tatlım o her erkekte varda, olayın aslı şu onlar kendi dedikleri oluyo sanıyo, aslında kadının dediği oluyo. He de geç farkına bile varmaz idare edildiğinin :)![]()
İyiyim fıstık , müzik dinliyorum hava serin..
Birazdan da yağmur başlar..![]()
Kescem boyatcam kahkülde yapcam yemişim saçı bunaldım zaten herşeyden yaptımmı tam yapıyım barii:) Ne yapcan keim mi sadece
Kescem boyatcam kahkülde yapcam yemişim saçı bunaldım zaten herşeyden yaptımmı tam yapıyım bariiBu arada diğer sohbet eden hanımlar merhabaa
Benim net pro lemli yetişemiyorum hıLıca yoksa herkese laf yetiştircem var o kapasite yani
![]()
Nerden ya :) Olayı mı vardı :)Seni sanki hatırladım![]()
Burası soğuk değil fakat neredeyse her gün yağmur yağıyor..Burası sıcak baya ya![]()
Hahahah nerden hatırladın olayım mı varmışSeni sanki hatırladım![]()
Merhabaaaaaaaa sosyeteeKescem boyatcam kahkülde yapcam yemişim saçı bunaldım zaten herşeyden yaptımmı tam yapıyım bariiBu arada diğer sohbet eden hanımlar merhabaa
Benim net pro lemli yetişemiyorum hıLıca yoksa herkese laf yetiştircem var o kapasite yani
![]()