- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
La bana da ayar oluyorsan döverim seni, hala alışamadın mı bir senedir muhabbet ediyoruzİnsanı ayar etme. Zaten tripcan oldum çıktım iyice
Düşünsene bebeklikten başlıyor aşkınızinsan her halini görmüş olur ya
Erkeklerle uğraşmak zor anacım :)
İyi yapıyosunn boş ver, hayat müşterek sözünü uygula tabi de ev işlerinde pek öyle olmuyor :)
La bana da ayar oluyorsan döverim seni, hala alışamadın mı bir senedir muhabbet ediyoruz
O bebekken de çekilmezdir kesinO benim en tipsiz hallerimi gördü genelde bu zamana kadar soğumadıysa bir daha soğumaz
Alıştım ondan üzerine geliyorumEv işlerini zaten isteseler de yapamazlar erkekler o kadar becerikli değiller
Sende alıngan olduğuma alışmadın
O zaman bu benden sana gelsin
Alıştım ondan üzerine geliyorum
Çok pardon bu nu yollacaktım şarkı olarakEv işlerini zaten isteseler de yapamazlar erkekler o kadar becerikli değiller
Ev işlerini zaten isteseler de yapamazlar erkekler o kadar becerikli değiller
Hadi kahve içmeye gelin fallar sizden :)Alıştım ondan üzerine geliyorum
Aman boşver gördüğünde dinlersin fıstıkHangi şarkı bu pc deki sorun yüzünden göremiyorum
Üstüme gelme inanamam
Fal bakmaya tövbe ettim cıx ben içerim siz bakışınHadi kahve içmeye gelin fallar sizden :)
Çok pardon bu nu yollacaktım şarkı olarak
Hadi kahve içmeye gelin fallar sizden :)
Tarkan sevdanın son vuruşuYa göremiyorum ne bu şarkılar
Geliriz
Tövbe ettiğine göre iyi atıyosun demek ki :)Fal bakmaya tövbe ettim cıx ben içerim siz bakışın
Biraz öyle oluyordu evet iyi sallıyordumTövbe ettiğine göre iyi atıyosun demek ki :)
Bende bi bu şarkısını seviyorumSeverim
Bende bi bu şarkısını seviyorum
Suat Ateşdağlı Remix şeklinde olanını ama..
:) Bende bi kere su falı baktırdım da sonra tövbe ettim çok tırsmıştım etkisini 1 senede zor attım üzerimdenBiraz öyle oluyordu evet iyi sallıyordumşak diye vuruyordu adamı
Bende iki kere baktırdım fala kahve falına:) Bende bi kere su falı baktırdım da sonra tövbe ettim çok tırsmıştım etkisini 1 senede zor attım üzerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?