- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.321
Lakaplar için mi puanlar için mi? :)
Tamam böyle süper oldu :)Lakaplar da puan yok. Once puanlamayi bitirelim sonra lakaba geceriz.
En begendigin 3 kisiye oy verme secenegi var ve sure sadece bir gun ve butun KK katilabilir, oylarin kimin verdigi gorulebilir. Kendine oy veren diskalifiye olur.
Amac eglence , bu bir yarisma degildir.
Ödev işi büyüdüLakaplar da puan yok. Once puanlamayi bitirelim sonra lakaba geceriz.
En begendigin 3 anlatima(yaziya) oy verme secenegi var ve sure sadece bir gun ve butun KK katilabilir, oylarin kimin verdigi gorulebilir. Kendine oy veren diskalifiye olur.
Amac eglence , bu bir yarisma degildir.
Sadece mavi gozlu sarisin olanlar sosyetik olacak, otekiler silinecek.
3 anlatima(yaziya) eklendi . Kisiden ziyade anlatim cunku birden fazla yazi yazanlar var. Mesela sen..Tamam böyle süper oldu :)
Ödev işi büyüdü
En güzel benim ödevim kesin
Öyle bir tanım yaptı ki hiçbirimiz giremeyecegizO zaman ben hiç sosyetik olamıyacağım
3 anlatima(yaziya) eklendi . Kisiden ziyade anlatim cunku birden fazla yazi yazanlar var. Mesela sen..Onlar cope gitmesin.
Isi buyutup tukkan acicaz.
O zaman ben hiç sosyetik olamıyacağım
Kara kaş kara göz deseydi en sosyetik ben olurdumÖyle bir tanım yaptı ki hiçbirimiz giremeyecegiz
Hoşgeldinyarında gel
Keşke bugün herkesle iyi geçinip kendimi ( yazımı) pazarlasaydım3 anlatima(yaziya) eklendi . Kisiden ziyade anlatim cunku birden fazla yazi yazanlar var. Mesela sen..Onlar cope gitmesin.
Isi buyutup tukkan acicaz.
Sosyetik edi , senin lakabin belli.
Sen bugün gözüme bir güzel geldinKeşke bugün herkesle iyi geçinip kendimi pazarlasaydım
Kayısı güzeliBu çok kolay bir lakap oldu
Başka lakap bulun bakalım
Eee hayat böyle napcan, yolumuzu bulmamız lazımSen bugün gözüme bir güzel geldin
Yağcılarda inecek var
Beni ortak yaparsanız kabul ediyorum
Bu çok kolay bir lakap oldu
Başka lakap bulun bakalım
Keşke bugün herkesle iyi geçinip kendimi ( yazımı) pazarlasaydım
Olur bence ya, darılmaca gücenmece yok, bilek hakkı yenmesin%10 alabilirsin ancak topige ugramiyorsun cunku.
Olmaz gercegi yansitmasi lazim.
Senin son gunlerde bozustugun cok insan varama yazi onemli, oylama adaletli olsun umarim oyle olur.
Tabi yoksa geçmezEee hayat böyle napcan, yolumuzu bulmamız lazım
Ama ben tatildeydim%10 alabilirsin ancak topige ugramiyorsun cunku.
Olmaz gercegi yansitmasi lazim.
Senin son gunlerde bozustugun cok insan varama yazi onemli, oylama adaletli olsun umarim oyle olur.
Benim hakkimdanda birazcık verelim o zaman :)Ama ben tatildeydim
Tamam siz ne uygunsa onu verebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?