- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.961
Ama o zaman rahatlayamazsınAnlatmasam...Oyle bir dalmak istedim.
Ama o zaman rahatlayamazsın
Özel gel özelse
İyi de bademde 1 hafta tüketeceğin kalori Yok muydu :) şu içsene onları içeceğineBosver....
Bugun 7 tane latte + cappuccino ictim yine. Sekizde olabilir. Badem de kilo vermeme yardimci oluyor.
İyi de bademde 1 hafta tüketeceğin kalori Yok muydu :) şu içsene onları içeceğine
Hadi canım iyiymiş :) net koptu da geç kaldım biraz kusura bakmaKeyfimden icmiyorum sen kendi cigarana bak.
Var ama isin ilginci cidden kilo verdiriyor bana. 65 e dusmusum.
Hadi canım iyiymiş :) net koptu da geç kaldım biraz kusura bakma
Her yerimiz editör doldu tırsıyorum espri yaparkenSorun degil zeytin yiyorum. Bdv yi okuyorum da, cerez niyetine.
@Margarikotin yesillenmissin hayirli olsun.
Her yerimiz editör doldu tırsıyorum espri yaparken
5 te bırak elinden zeytini
Maşallah nasıl yiyorsun o kadar :)20 de biraktim.Su kahveyi biraksam iyi olacak.
Maşallah nasıl yiyorsun o kadar :)
Yok 5 yıl ağzıma sürmedim :) iğrendim birkere sahtemiydi neydi, zeytin görmeye tahammül edemiyordum. Yeni yeni yiyorum ama azıcık tabiSen sevmez misin zeytini. Ben seviyorum . :)
Hayirli gecelr bizler iyiyiz çok şükür siz nasılsınızhayirli geceler kizlarnasilsiniz görüsmeyeli
Tabikide başka nerde olcampink burdamisin
Hayirli gecelr bizler iyiyiz çok şükür siz nasılsınız
Tabikide başka nerde olcam
Evin dağınıklık durumunu söylediğini varsayıyorum :) Bu saatte nereyi karıştırdın?ne sen sor ne den anlatiyim hersey karman corban
Yok 5 yıl ağzıma sürmedim :) iğrendim birkere sahtemiydi neydi, zeytin görmeye tahammül edemiyordum. Yeni yeni yiyorum ama azıcık tabi
Seni görmediğim gece huzurla uyuyamıyorumiyi ozman seni kizdirmaya geldim
Lucky nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?