- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.941
Bilmem ki sen ortaya bir şey atınca otomatikman gelişiyor iddia :)Neyin iddiasına gireceğiz hadi girelim
:) benim hatam ya görmemişim bildirimi :)edıtore bak kıme ne yazıyo bellı degıl :)
dur bakalım düşünelim ne üzerine girebilirizzBilmem ki sen ortaya bir şey atınca otomatikman gelişiyor iddia :)
gecmıs olsun cnmdur bakalım düşünelim ne üzerine girebilirizzgözlerimin içi yanıyor kasıklarım boşlukta gibi sanki o ağrıdan sonra..
Burda olsan elinden tutup sabah erkenden doktora götürürdüm. Bak sana birşey olursa sevgilini kaparlar, sabah git hemen doktoradur bakalım düşünelim ne üzerine girebilirizzgözlerimin içi yanıyor kasıklarım boşlukta gibi sanki o ağrıdan sonra..
evt gıt gıt :)Burda olsan elinden tutup sabah erkenden doktora götürürdüm. Bak sana birşey olursa sevgilini kaparlar, sabah git hemen doktora
Düzeldim ben :) kvdede geldi ya, keyfime diyecek yokevt gıt gıt :)
pınkm sen nasıl oldun nasılsın
oh ne guzel canım allah sonuna kadar boyle gıtmesı dıleklerımle :) masallah sızeDüzeldim ben :) kvdede geldi ya, keyfime diyecek yok
Amin Allah hepinize nasip etsinoh ne guzel canım allah sonuna kadar boyle gıtmesı dıleklerımle :) masallah sıze
saol pınkı :)Amin Allah hepinize nasip etsin
yahu mevzunun ne olduğunu anlatmak istemiştim dostluğumuzu anlatıyordum ki yanlış yere kaymış mesaj benim suçum needıtore bak kıme ne yazıyo bellı degıl :)
böbüşş :) acele acele yazıyorsun tebiii :)yahu mevzunun ne olduğunu anlatmak istemiştim dostluğumuzu anlatıyordum ki yanlış yere kaymış mesaj benim suçum ne
gidicez canım benimki birlikte gidelim diyorBurda olsan elinden tutup sabah erkenden doktora götürürdüm. Bak sana birşey olursa sevgilini kaparlar, sabah git hemen doktora
yok yahu ne acele yazıcam biraz uykum geldi de =)böbüşş :) acele acele yazıyorsun tebiii :)
Canım sen o acıyı çektin ya, yine çekcem korkusu var boşluk hissi ondan, doktoru ertelememeye çalış ve uyu artık hadigidicez canım benimki birlikte gidelim diyor
Ne oldu...offffffffffffff offfffffffffffffffffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?