- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.981
Evin dağınıklık durumunu söylediğini varsayıyorum :) Bu saatte nereyi karıştırdın?
yok evim temiz sükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evin dağınıklık durumunu söylediğini varsayıyorum :) Bu saatte nereyi karıştırdın?
Biri L diyor hemen yetişiyorsun, hayatta arkandan konuşmamBen her zeytini yiyemem ama yedim mi tam yerim. Badem de oyle...
Cay yaptim arada.![]()
iyi ozman seni kizdirmaya geldim
Lucky nerde ?
Ben her zeytini yiyemem ama yedim mi tam yerim. Badem de oyle...
Cay yaptim arada.![]()
Seni görmediğim gece huzurla uyuyamıyorumgelir şimdi
![]()
Ucu sana dokunmuyorsa problem yok, huzurlu olda bırak dağınık kalsınyok evim temiz sükürson zamanlarda hal etmem gereken sorunlar onlarla ugrasiyorum aile sorunu degil sükür
Burdayim bir maruzatiniz mi vardi.![]()
Hadi bakalım Bismillahirahmanirrahimhuzurlu uyuyasin diye geldimaz ugrasiyim senle
![]()
Biri L diyor hemen yetişiyorsun, hayatta arkandan konuşmam![]()
bize yokmubende cok severim cayi
Ucu sana dokunmuyorsa problem yok, huzurlu olda bırak dağınık kalsın![]()
Hadi bakalım Bismillahirahmanirrahim![]()
Beni hafife mi aldın burda sen şimdisenide kizdirabilirmiyimgerci sen yamansin
![]()
Takdik geliştiriyorum kafanı karıştırıp nakavt etcemhayirdir niye böyle kuzu kuzu bekliyorsunönceden olsa coktan cevab yetistirdin
![]()
senide kizdirabilirmiyimgerci sen yamansin
![]()
L demeden leblebi derim ben.
Buyur gel.Bir saatlik yol. Simdilik tek basimayim sek iciyorum.
![]()
Farkındaysan sen yokken hiç senle ilgili konuşmuyorumL demeden leblebi derim ben.
Buyur gel.Bir saatlik yol. Simdilik tek basimayim sek iciyorum.
![]()
Takdik geliştiriyorum kafanı karıştırıp nakavt etcem![]()
Arsızlaştırdın beniBeni kizdiramazsin ama pinko da kizmaz. Benden antremanli.O is icin BDV ye gideceksin.
![]()
Bende kafein namina evde ne varsa bitiriyorum. Neyse ki bir kac kutu daha var.sagolasin icmis gibi oldumzaten ictim demligi bitirip geldim
![]()
Beni kizdiramazsin ama pinko da kizmaz. Benden antremanli.O is icin BDV ye gideceksin.
![]()