- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.941
Bilmem ki sen ortaya bir şey atınca otomatikman gelişiyor iddia :)Neyin iddiasına gireceğiz hadi girelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem ki sen ortaya bir şey atınca otomatikman gelişiyor iddia :)Neyin iddiasına gireceğiz hadi girelim![]()
:) benim hatam ya görmemişim bildirimi :)edıtore bak kıme ne yazıyo bellı degıl :)
dur bakalım düşünelim ne üzerine girebilirizzBilmem ki sen ortaya bir şey atınca otomatikman gelişiyor iddia :)
gecmıs olsun cnmdur bakalım düşünelim ne üzerine girebilirizzgözlerimin içi yanıyor kasıklarım boşlukta gibi sanki o ağrıdan sonra..
![]()
Burda olsan elinden tutup sabah erkenden doktora götürürdüm. Bak sana birşey olursa sevgilini kaparlar, sabah git hemen doktoradur bakalım düşünelim ne üzerine girebilirizzgözlerimin içi yanıyor kasıklarım boşlukta gibi sanki o ağrıdan sonra..
![]()
evt gıt gıt :)Burda olsan elinden tutup sabah erkenden doktora götürürdüm. Bak sana birşey olursa sevgilini kaparlar, sabah git hemen doktora![]()
Düzeldim ben :) kvdede geldi ya, keyfime diyecek yokevt gıt gıt :)
pınkm sen nasıl oldun nasılsın![]()
oh ne guzel canım allah sonuna kadar boyle gıtmesı dıleklerımle :) masallah sızeDüzeldim ben :) kvdede geldi ya, keyfime diyecek yok![]()
Amin Allah hepinize nasip etsinoh ne guzel canım allah sonuna kadar boyle gıtmesı dıleklerımle :) masallah sıze![]()
saol pınkı :)Amin Allah hepinize nasip etsin![]()
yahu mevzunun ne olduğunu anlatmak istemiştim dostluğumuzu anlatıyordum ki yanlış yere kaymış mesaj benim suçum needıtore bak kıme ne yazıyo bellı degıl :)
böbüşş :) acele acele yazıyorsun tebiii :)yahu mevzunun ne olduğunu anlatmak istemiştim dostluğumuzu anlatıyordum ki yanlış yere kaymış mesaj benim suçum ne![]()
gidicez canım benimki birlikte gidelim diyorBurda olsan elinden tutup sabah erkenden doktora götürürdüm. Bak sana birşey olursa sevgilini kaparlar, sabah git hemen doktora![]()
yok yahu ne acele yazıcam biraz uykum geldi de =)böbüşş :) acele acele yazıyorsun tebiii :)
Canım sen o acıyı çektin ya, yine çekcem korkusu var boşluk hissi ondan, doktoru ertelememeye çalış ve uyu artık hadigidicez canım benimki birlikte gidelim diyor
Ne oldu...offffffffffffff offfffffffffffffffffff.![]()