- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.001
Arada normal sohbet etmeyelim misen böyle yapinca kizdiramiyorumkicevab yetistirmelisin böyle tadi cikmiyor
Bende kafein namina evde ne varsa bitiriyorum. Neyse ki bir kac kutu daha var.Almayaydim iyiydi.
Arada normal sohbet etmeyelim mi
Yok onun yerinede içiyorum ben burdasigarada kullaniyormusun ?
BDVdede Mune var olmaz
Arsızlaştırdın beni
iyi bugün senin dedigin olsunzaten kizdirmak isteme hissimide yok ettin
Yok onun yerinede içiyorum ben burda
Doğru diyorsun derinlerde bir yerde varmış, senle su yüzüne çıkmışBedava adrenalin iste.
Yok yahu sen dunden hazirdin.
Bedava adrenalin iste.
Yok yahu sen dunden hazirdin.
Bizim ev tekel bayii gibi çifter paket bukunduruyoruz evdebenim sigaram az kalmis uzat bi paket
Bizim ev tekel bayii gibi çifter paket bukunduruyoruz evde
Bakma geç kaldın olaylar başladı bitti bile, sen yarına yetişiştirirsin lafları kısmetsebedavanin sonu banla bitiyor bazenbirazdan bi bakinicam umarim yazmadan durabilirim
Bugece içimden seni sevmek geldi, yarın istediğin gibi gel ben kalkanları kuşanıp beklerim seniyarin uslu uslu geliyim ozman
sigarada kullaniyormusun ?
Geldiginde comezdin kapiciliktan mudirelige ciktin . Baya astin kendini.Doğru diyorsun derinlerde bir yerde varmış, senle su yüzüne çıkmış
bedavanin sonu banla bitiyor bazenbirazdan bi bakinicam umarim yazmadan durabilirim
Allah sonumu hayır etsinYok icki de icmem cok nadir o da kokteyl tarzi. Sigara hic. Tek kotu aliskanligim su aralar kahve ve turevleri.
Geldiginde comezdin kapiciliktan mudirelige ciktin . Baya astin kendini.
Ban'dira ban'dira ye beni yapmasin seni Mune.
Bakma geç kaldın olaylar başladı bitti bile, sen yarına yetişiştirirsin lafları kısmetse
Bugece içimden seni sevmek geldi, yarın istediğin gibi gel ben kalkanları kuşanıp beklerim seni
Ödev yakın şekerim, banlanırsan silinirsinbaktimda benlik konu acilmis ama
Senden ötürü :) Selam der demez taktın bana kafayıbir komedi dizisi vardi yasemincemi ne onlara döndük ,bende box eldivenlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?