- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Aa mişan mı var hadi hayırlısıBak şimdi zaten bir anda eşya alınca maddi olarak zor oluyor, şimdiden ufak tefek birşeyler alıp ödemeye başlayın. Nişanı da uzun tutma bizim gibi 1 hafta da yapamasanda en fazla 3 aylık tut. Ailen biliyor, onun ailesi biliyor, kadın size gelecek daha ne olsun. Tabi ki hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah kv görmeye gidiyor hanım kızımızı :)Aa mişan mı var hadi hayırlısı
Katılıyorum ya çok doğru ben bazen darlıyorum konu açayım diyorum sonra ayy dilara yeterince zaman öldüren yer işgal eden var çık kızım çık içine at diyorumHadi konu açsınlarda, anlatıyosun kabullenmiyolar o biraz geriyo bazen :)
Neden içine atasın, Bize anlatırsın artık :)Katılıyorum ya çok doğru ben bazen darlıyorum konu açayım diyorum sonra ayy dilara yeterince zaman öldüren yer işgal eden var çık kızım çık içine at diyorum
Oo maşallah kolay gelsin diyelim tatlı heyecanlar biLere istediğini sorabilir danışabilirsin pembehukukçuuİnşallah kv görmeye gidiyor hanım kızımızı :)
Bak şimdi zaten bir anda eşya alınca maddi olarak zor oluyor, şimdiden ufak tefek birşeyler alıp ödemeye başlayın. Nişanı da uzun tutma bizim gibi 1 hafta da yapamasanda en fazla 3 aylık tut. Ailen biliyor, onun ailesi biliyor, kadın size gelecek daha ne olsun. Tabi ki hakkında hayırlısı olsun.
Düz mantık diyorsun doğruu hepimiz bu şekilde seçiyoruz zaten mesleklerimiziHep bişeylerden kaçıp başka bir yere sığınmıyormuyuz Ezber yapmayım diye 4 yıl rakamlarla güreştim
Olur tabi şimdilik tek dersim yoğunlukNeden içine atasın, Bize anlatırsın artık :)
Offf zor zor ama seni tebrik ediyorum bak bitti çok şükür stajını yap sonra gelsin davalarhm ya gece de demiştim yaa maddiyat yok karşı tarafta işte sevgilim çekeceği kredi bir tekbiz de nişan düğün arası 3 ay olsun diyorduk :) uzatmaya gerek yok dediğin gibi :)
aslında ezber yok pek hukukta ya biraz anlamak zor sadece çok fazla alan var hani ceza, iş, idare, vergi, anayasa, hukuk vs vs :)
hoşçakalın iyi geceler görüşürüz artıkben de kaçıyorum yavaştan yoruldum pc başında :) iyi akşamlar hanımlar :)
Geldin mi sonunda yuvana :)
Ben hep burdayım, elemeyi es geçiyoruz, topic sonuna kadar hakkım:)Ben mi , geldim nufus sayimi yapiyorum.
Bir kız vardı ya çarşamba günü üye olmuş her yere yorum yapıyodu, adetle ilgili de konu açıp durdu neden engellenmiş erkekmiymiş haberin varmı?Ben mi , geldim nufus sayimi yapiyorum.
BurdayıkBen mi , geldim nufus sayimi yapiyorum.
Nicki neydi. ?Bir kız vardı ya çarşamba günü üye olmuş her yere yorum yapıyodu, adetle ilgili de konu açıp durdu neden engellenmiş erkekmiymiş haberin varmı?
Burdayık
sweety92Nicki neydi. ?
Aferin, burda olun.
Allah Allah normali gelmiyor ki zaten :)Hic haberim yok ilginc. Konumu kapattiniz diye bagiriyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?