- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.741
Yanlış yere mi geldim
Günaydın kızlar
Ah ah bi zamanlar bende öyleydimSana aksam bize sabah. Gececiyiz biz.
Orasıda boştu :)Gunaydin iyi pazarlar,
Evet yanlis geldiniz , onlar dun gece tasindi.
Ah ah bi zamanlar bende öyleydim
Orasıda boştu :)
İVEEEET erkenden uyuyorum ah ah eskiden sabah 6 lara kadar otururdum ama eskidenmiş onlarCok degistin sen farkindayim.
Iste sen geldiginde ben gelmistim. Lattemi iciyorum simdi, bugun degisiklik yapip ders calisicam.
YaaaNe güldümmm .. Lucky öncelikle ellerine yüreğine sağlık çok eğlenceli oldu kaç dakkadır okuyorum herkesi tabiki başta pinkoyu tebrik ediyorum çok güzel anlatmışlar bayaa eğlendim Yanlız pinko ne zaman teib attım kı Aaaaa Dün geldim lucky yeni ekliyordu okumaya başladım aniden eşim geldi ve düğüne gittik Çok saçma biliyorum ama hiç tanımadığım birinin düğününe katılmak zorunda kaldım ondan takip edemedim Ama lakap kısmıda baya eğlenceli olmuş benim lakabım ne olceek?
İVEEEET erkenden uyuyorum ah ah eskiden sabah 6 lara kadar otururdum ama eskidenmiş onlar
Ne değişti canım :)Ah ah bi zamanlar bende öyleydim
Bayan kapris sen ol bari :)YaaaNe güldümmm .. Lucky öncelikle ellerine yüreğine sağlık çok eğlenceli oldu kaç dakkadır okuyorum herkesi tabiki başta pinkoyu tebrik ediyorum çok güzel anlatmışlar bayaa eğlendim Yanlız pinko ne zaman teib attım kı Aaaaa Dün geldim lucky yeni ekliyordu okumaya başladım aniden eşim geldi ve düğüne gittik Çok saçma biliyorum ama hiç tanımadığım birinin düğününe katılmak zorunda kaldım ondan takip edemedim Ama lakap kısmıda baya eğlenceli olmuş benim lakabım ne olceek?
Ya ne zaman kaprris yaptım beeen ??Bayan kapris sen ol bari :)
Gelenlerin fikrini alalım lakap konusunda :)Lakap konusunda anlasamiyoruz. Her kafadan bir ses cikiyor.
Eee artik edi sin degismenin vakti gelmis.
Gündüz yapıp çıkıyorsun ya kimse yokken 1 hafta gelmedin kendini unutmuşsunYa ne zaman kaprris yaptım beeen ??İnat desen ok derim deeee sen de iyi salladın pinkocum pardon müdiree
Ya ne zaman kaprris yaptım beeen ??İnat desen ok derim deeee sen de iyi salladın pinkocum pardon müdiree
Gelenlerin fikrini alalım lakap konusunda :)
Tünaydın kızlarr:)
Selam hoşgeldin sen nazlı şeytan olTünaydın kızlarr:)
Çıt kırıldımmı nedenkiiiAkrep mudire dikkatini cekerim.
Bu hafta zaten lakap haftasi.
Tunaydin senin lakabin cit kirildim .