- Konu Sahibi AklinYolu1
oyh belim ağrıyo yorgunluktan....
sabahtan beri motorlu taşıt gibiydim bugün: )))))
sen napıyon bacım?: )
sabahtan beri motorlu taşıt gibiydim bugün: )))))
sen napıyon bacım?: )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geyik var dediler geldik
Hayvancegizi neden kacirdiniz kigeyik kaçtı: )
Hayvancegizi neden kacirdiniz ki
Yooo turp gibiyim. Niye kisenin bir sıkıntınmı var?
Yooo turp gibiyim. Niye ki
Hmm,hep can sıkıntısıne biliyim öyle geldi bana bir an, ondan sordum: )
burcun ne? yaşın ne? evli bekar?
ben koç29evli.
Hmm,hep can sıkıntısı
Aslan burcuyum,evliyim, 26 yasindayim. Mersinde yasiyorum
Bende memnun oldummemnun oldum: )
bende konyada.
Selam. Sosyete olmak icin napmak lazim? Forum falan mi doldurcaz, bende doldurayim asmalarda uzum,sosyetelerde gozumSelam ben kk sosyetesinden PembeLokum
Hosgeldin sayende kk sosyetesi nufusumuz 4 oldu.Geyik var dediler geldik
Fink atiyordum baska topiklerde. Bir suru topik var bazen gormuyorum canim. Bir alinti yap bir sey yap, bayrak salla.kıııııız laki nerdesin: ))))
başka topiklerde fink atıyodun az önce ama: ))))
İyimisHosgeldin sayende kk sosyetesi nufusumuz 4 oldu.
Fink atiyordum baska topiklerde. Bir suru topik var bazen gormuyorum canim. Bir alinti yap bir sey yap, bayrak salla.
Selam. Sosyete olmak icin napmak lazim? Forum falan mi doldurcaz, bende doldurayim asmalarda uzum,sosyetelerde gozum
Selam ben kk sosyetesinden PembeLokum
Bende memnun oldum
Konyaya gitmeyi cok istiyorum,cok uzak degil Mersine ama bir turlumkismet olmadi. Arkadasim vardi orda,esinden bosanip İstanbula yerlesti. Cok anlatirdi Konyayi..
Su dkdan sonra sosyetikim bendeEheh kendini sosyetik hissetmek yetiyordur herhalde
inşaallah gelirsin birgün, ben çok seviyorum konyayı.
görülesi bir şehir bence...
gelince mevlanaya git mutlaka...
bende hatayı çok merak ediyorum, ama banada bir türlü hatay kısmet olmadı biliyormusun: )
kısmet bakalım.... çok farklı insanların bir arada anlaşması durması çok ilgincime gidiyor...
oyüzden görmek istiyorum orayı...
hatay mersine yakın diye söyledim bunu sana.
bayramda da mersine günü birlik gitmeyi düşündük amaaa hava sıcak olunca vazgeçtik: )
Sende hosgeldin. Seninle 5 olduk vay be cogaliyoruz.Selam ben kk sosyetesinden PembeLokum
Hosgeldin sayende kk sosyetesi nufusumuz 4 oldu.
Fink atiyordum baska topiklerde. Bir suru topik var bazen gormuyorum canim. Bir alinti yap bir sey yap, bayrak salla.