Kk yuzunden bisanma kavgasi cikti nihayet

Eniste su hanimla ilgilen her gun senden yakinmak icin ayri konu aciyo darlandik ya :d

Allah seni bu heriften kurtarsın.Rahatça içini döktüğün buraya bile burnunu sokmuş. İyi olsaymışda iyiliğini anlatsaymışsın.
Eften püften kavga çıkaran ; oksijen israfı kocan için hiç kendini yıpratma derim.Önce iş bul sonra da vur tekmeyi gitsin.

Benim burdan sinirim zıpladı ya.Seni iyi sindirmiş.Kumandası kendi kafasında kırılır inşallah.

Aslında bazen gerekli sanki böyle şeyler en azından sizi ne kadar strese soktuğunu üzdüğünü görebilir eşiniz, eğer objektif okuyabilirse ve yine kızınlıkla söylediğiniz sözleri tolere edebilirse. Konularınızı bilmiyorum ama dilerim şu an stres olduğunuz bu durum lehinize çevrilir ve karşılıklı bir şeyleri düzeltme şansını size doğurur.

nazar kesinlikle kkyı suçlayarak bir cümle kurmamış ki, kızlar toptan yanlış anlamışsınız bence. zaten iyi gitmeyen bir evliliği vardı zaten boşanma konusu patlamaya hazır bomba gibi idi hayatlarında. ve patlatan nokta kk olmuş.

nazar kocan olacak o herifin boşanmaya niyeti var senin özelini kurcalamaktaki tek niyeti boşanırken mal mülk talebinde bulunmayasın diye açığını aramak olmuş! nasıl duracaksın o evde o adamla Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
Cozulmeyecek bir insan cunku asla anlamayacak
Iyi de bu sekilde de cok ilginc oluyor yani adam da uyelik alip cevap vermeye kalkarsa sasirmam. Kk gecmisinde gorulmemis sey degil. Ben sunun kocasiyim olay oyle degil aslinda boyle diye konu acanlari hatirliyorum ben. Sonuc pc telefon kapaninca 4 duvar arasinda yalniz kalan sizsiniz yine. Buraya yazmaniz bisi degistirmeyecek yani. Bilmiyorum benim fikrim bu. Siz katilmayabilirsiniz ama bana garip geldi su hal.

Evet, maalesef Eşler arasındaki iletişimsizlik yüzünden buraya eşlerinin üyeliğiyle gelen ya da ayrı üyelik alıp konu aslında şöyle diyen erkekler oluyor.
Evlilikler saygı, sevgi, güven ve mutlak iletişim üzerine kurulmalı.

Yazık, çok üzüldüm konu sahibinin yaşadıklarına.
Kimisi de hala dalga geçmeye çalışıyor. O dalga geçmeye çalışanlara daha çok yazık. Şu durumdaki biriyle bile nasıl konuşuyorsunuz. Başkalarının hayatlarını eğlence malzemesi yapıyorsunuz.

Genel olarak buraya sadece buradakiüyelerin ve ziyaretçilerin okuyacağını düşünerek yazılıyor çoğu şey, evet. Burada bizi özgür kılan şey "kullanıcı adlarımız" çünkü, aksi taktirde buraya neden ad soyadla üye olmadık? İnternetin çoğu kişi için çekiciliği kamuflajı değil mi zaten?
Kocasının okumasını istemeyeceği şeyler yazmış olması kadar doğal birşey yok yani konu sahibinin. Biraz daha dikkatli olmalıymış.
Konu sahibi, sana yeni bir üyelik almanı ve buna bir daha giriş yapmamanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…