- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
-
- Konu Sahibi Moredarklife
Eniste su hanimla ilgilen her gun senden yakinmak icin ayri konu aciyo darlandik ya :dAynen oyle hep bir patlama noktasi oluyor artik oyle yorgunum ki...
Neyse sevgili kocacim madem okuyorsun ac ac oku simdi diger sayfalarda yazdigim kotu sozler o anin kizginligiyla actigim konunun hararetiye yazilmistir elaleme maskara olmamak adina sinir bosaltmasi yapmis durumdayim lutfen artik ciddiye alma bu kadar sikacak takacak bir sey de yok diye dusunuyorum sevgiler....
Bi arkadasin yazdigi nasil tanistiniz sorusuna cevabimda eski flortumden ayrildigimda yazacagima da ayirdi seklinde girisim olmus muhtemel acele isim vardi bir cirpida yazdim onuda belirtmis bulunayim okumaya devam et sevgiler dilerim...
E kocan sevmiyo bizden baska kimin varBen anladim alacagimi da aldim allaha havale ediyorum hepinizi aptallik benim ki sizin gibilerle vakit olduruyorum yazik
@nazarboncugu24,
maalesef konularını silemeyiz.
BDV Bölüm Kuralları...Lütfen Okuyunuz başlıklı konumuzda Kazen'in açıklaması var.
Eniste su hanimla ilgilen her gun senden yakinmak icin ayri konu aciyo darlandik ya :d
Mune ablacim icerik yok bu konuda.@nazarboncugu24,
maalesef konularını silemeyiz.
BDV Bölüm Kuralları...Lütfen Okuyunuz başlıklı konumuzda Kazen'in açıklaması var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ben-mi-abartiyorum-bi-el-atin-kizlar.837506/
Bu konumu peki tekrar acsaniz bir mesaj yazacagim madem okuyor onubda okusun
Yahu siz niye yuz yuze konusmuyorsunuz kocanizlaBuradan yaziyorsun okusun diye boyle cozemezsiniz ki sorunlarinizi
Iyi de bu sekilde de cok ilginc oluyor yani adam da uyelik alip cevap vermeye kalkarsa sasirmam. Kk gecmisinde gorulmemis sey degil. Ben sunun kocasiyim olay oyle degil aslinda boyle diye konu acanlari hatirliyorum ben. Sonuc pc telefon kapaninca 4 duvar arasinda yalniz kalan sizsiniz yine. Buraya yazmaniz bisi degistirmeyecek yani. Bilmiyorum benim fikrim bu. Siz katilmayabilirsiniz ama bana garip geldi su hal.Cozulmeyecek bir insan cunku asla anlamayacak
Aaa ben ne dedim yaa adami degil seni kolluyorum ayolKibledim seni ben terbiyesizlik yapma adam okuyir diyorum disardaki erkeklerden soz eden sen simdi kocami mi kolluyorsun edepsiz
Evet, maalesef Eşler arasındaki iletişimsizlik yüzünden buraya eşlerinin üyeliğiyle gelen ya da ayrı üyelik alıp konu aslında şöyle diyen erkekler oluyor.Iyi de bu sekilde de cok ilginc oluyor yani adam da uyelik alip cevap vermeye kalkarsa sasirmam. Kk gecmisinde gorulmemis sey degil. Ben sunun kocasiyim olay oyle degil aslinda boyle diye konu acanlari hatirliyorum ben. Sonuc pc telefon kapaninca 4 duvar arasinda yalniz kalan sizsiniz yine. Buraya yazmaniz bisi degistirmeyecek yani. Bilmiyorum benim fikrim bu. Siz katilmayabilirsiniz ama bana garip geldi su hal.
esas skntinin bilincinde isen sorun yok arkadasim.. zira, esas sorundan uzaklasmak cozumu de uzaklastirir..Guzel arkadaslar anlayij bir cirpida yazfim kk bahane zatn