- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
- Konu Sahibi Moredarklife
Noldu niye bedduaya geçtin ?Ben anladim alacagimi da aldim allaha havale ediyorum hepinizi aptallik benim ki sizin gibilerle vakit olduruyorum yazik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu niye bedduaya geçtin ?Ben anladim alacagimi da aldim allaha havale ediyorum hepinizi aptallik benim ki sizin gibilerle vakit olduruyorum yazik
Yuva yıkanın yuvası olmaz
şimdi açık konuşmak gerekirse seninde dilin biraz sivri nazarboncuğu adam tek başına çıldırmıyordur heraldeAh bir bilsem yaz geldimi hep ottan bocekten bir kavga herkes bekliyo artik bu yaz e olacak diye uzuntumden olucem bi gun
Allah askina biraz rahat birakin kadincagizi.Zaten oruc,birde yaz sicakligi bunaltiyor insani.Birde sizler varmayin ustune kadincagizin.Evlilik bunaltmis ,sikmis iste birde ustune issiz,cocuklu iyice cikmaza girmis iste(((
Lütfen ;
- üzüleceğiniz konulardan,
- başkalarınız üzeceğiniz yorumlardan,
- yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
- ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan,
uzak durmanızı öneririm.
Konular, mesajlar asla silinmiyor bunu lütfen unutmayın !
- Yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu yorumlar yazarken, konu açarken iki kez düşünün bir kez yazın !
@nazarboncugu24,
maalesef konularını silemeyiz.
BDV Bölüm Kuralları...Lütfen Okuyunuz başlıklı konumuzda Kazen'in açıklaması var.
Maalesef silemezsiniz kesinlikle yasak, silerseniz içerik silme cezası alırsınız.Bir kac mesajibda mi silemeyiz
Sanırsınız ki buradaki kimse hesabı ortaya çıktığında bir tedirginlik yaşamayacak. Çoğu insan buradaki üyeliğini eşinden saklıyor ya da kullanıcı adını falan söylemiyor. Neden? Çünkü burası kendisinin özel alanı ve eşinin okumasını istemeyeceği şeyler yazıyor olabilir. Bundan daha doğal ne olabilir ki zaten? Yahu ben sevgilim olsa, whatsapp mesajlarımı okumasından bile rahatsız olurum. En basitinden bir geyik yapmışımdır arkadaşımla, gider onu ciddiye alır falan gereksiz yere gerginlik. Hele ki burası dertleşme yeri gibi bir şey. Kimlikler de gizli olduğu için insanlar kimi zaman yakınlarına bile anlatamadığı çok özel şeylerini gelip buraya yazıyor. Daha özel şeyler var yani, kimse kabul etmese de buradaki çoğu kişi, hesabının didik didik kurcalanıp, her yazdığının okunacağını bilse tedirgin olur.
Baska sorunlariniz var burasi tuzu biberi olmus sanki. Burasi derken buraya yazdiklariniz yani.
Margari neyin eski sevgili ozlemi sacmalamissin sen ya aallah askina
Yahu o oyle diyormus ya onu diyorum. Bu dusuncede olan bir erkek bunu dusunen biri cildirir diyorum.Margari neyin eski sevgili ozlemi sacmalamissin sen ya aallah askina