- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
-
- Konu Sahibi Moredarklife
kk nin suçu neAz evvel kumanda firlatan esimle kavga ettik okumus yazdiklarimi odadan kovma meselesini sinirle yazdigim seyleri ve birinij nasil tanistiniz mesajini yanitlamamdan koptu kiyamet, neymis 7 yil onceku sevgilimi ozluyormusum gecen yilda komsunun arabasina bindim ise gittim diye ortaligi kasip kavurmustu, hep bir aldayoyor diyr kanitlamaya calisiyor dedim eb sonunda senden bisey talep etmeyeyim diye yapiyorsan bunu yapma, biseyini istemem dedim. Laf kalabaligi yapiyor
kk nin adını evlilik düşmanına çıkaracaklar bu gidişleBugün de KK dan dolayı huzuru kaçan evliler günü her halde
Aklın yolu bir matmazelcim. Durduk yere sinir harbi sıkıntı iştethemis1990 canım kocalarına söylüyorlar yada ortada bırakıyorlar PC yı olan oluyor.bu kadar boşanma durumuna gelecekte girme siteye yada sakla
Dombikle aynı şeyi yazdık ama doğru olan bu
insan kocasını huyunu bilmez mi zaten adam neler yapıyormuş normal davranan biri değil normal bir evlilik değil kithemis1990 canım kocalarına söylüyorlar yada ortada bırakıyorlar PC yı olan oluyor.bu kadar boşanma durumuna gelecekte girme siteye yada sakla
Dombikle aynı şeyi yazdık ama doğru olan bu
Hani facebooktan nefret ediyorum onun yüzünden kocam beni aldatıyor konuları var yakocanin gorunce cildiracagi seyler yazma o zaman.. KK mi dusunsun seni? yada KK mi gidip kiskirtti kocani?