Kk yuzunden bisanma kavgasi cikti nihayet

Moredarklife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
1.170
341
Az evvel kumanda firlatan esimle kavga ettik okumus yazdiklarimi odadan kovma meselesini sinirle yazdigim seyleri ve birinij nasil tanistiniz mesajini yanitlamamdan koptu kiyamet, neymis 7 yil onceku sevgilimi ozluyormusum gecen yilda komsunun arabasina bindim ise gittim diye ortaligi kasip kavurmustu, hep bir aldayoyor diyr kanitlamaya calisiyor dedim eb sonunda senden bisey talep etmeyeyim diye yapiyorsan bunu yapma, biseyini istemem dedim. Laf kalabaligi yapiyor

kk nin suçu ne

kk yüzünden boşanacak raddeye geldik diyorsun gelip buraya tekrar konu açıyorsun ilginç

onu da okuyup dövmesin seni bu adam

Madem aile düzEninizi bozacak şeyler bunlar yazmayın arkadaş. Hadi madem iyi yazıyorsun iyi sakla adamın gözünün dibine sokma. Sonra vay efendim Kk yüzünden boşanacağım. Boşanacağın şeyleri yazma o zaman. Kumanda fırlatmış onu yapmış bunu yapmış saygı yok sizde bırakın Kk yı Allah aşkınıza ya.. Saygısız bir ailevi ortam ne kadar sağlıklı onu bi düşünün.

Neden kk yüzünden olsun ki üye olan dertlerini yazan eşine yakalanan sizsiniz. Bari kullanıcı adınızı gizleseydiniz.

themis1990 canım kocalarına söylüyorlar yada ortada bırakıyorlar PC yı olan oluyor.bu kadar boşanma durumuna gelecekte girme siteye yada sakla

Dombikle aynı şeyi yazdık ama doğru olan bu
Aklın yolu bir matmazelcim. Durduk yere sinir harbi sıkıntı işte

themis1990 canım kocalarına söylüyorlar yada ortada bırakıyorlar PC yı olan oluyor.bu kadar boşanma durumuna gelecekte girme siteye yada sakla

Dombikle aynı şeyi yazdık ama doğru olan bu
insan kocasını huyunu bilmez mi zaten adam neler yapıyormuş normal davranan biri değil normal bir evlilik değil ki

yatak odasından kovmuş filan

boşanasıları gelmiş zaten

ya arkadaş ben buradaki kadınlara kızıyorum kocalarınızın özelini karıştırmayın deyü ama bunların kocalar da hak ediyor ha.
sizin yazdıklarınızı eşiniz nasıl okuyor? madem karıştırma huyu var, neden bu kadar özel şeyler yazılır, neden şifre konulmaz neden profilden çıkış yapılmaz.
bunda KK'nın suçu nedir?
bizimle mi evlendiniz? nikahınızı K Kazen mi kıydı, şahitliğinizi Mune mi yaptı?
karıştırmayın, karıştırtmayın arkadaş.
anneannem öyle her deliğe parmak sokulmaz derdi, haklıymış kadıncağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…