Kk yuzunden bisanma kavgasi cikti nihayet

Nick değiştirince hiç tanınmıyorsunuz zaten. :KK53: Hastayım bunu yapanlara. Yahu alıntılardan kim olduğunuz belli, konular aynen duruyor. Aman gizlendiniz hemen.

Bizdede olur eşim kalitesiz pembe dizileri izlememi ister bende çok kalitesiz dediğim için aynı fikirde olamıyoruz , tv izlemek benim için işkence , ama senin ki biraz ağır olmuş ama temeli sağlam olan evlilik kolay,kolay yıkılmaz bence
içinde ihanetler ve yalanlar olmadığı sürece tartışmalar olacak normal

bence de bukadar sorun varsa kocanla konus olmadi evlilik terapistine falan gidin.kk da anlatmayla bisey elde edememis ustune bir de esinle daha beter olmussun.ya iyi sakla ya da yazma bence.

Suclanacak birileri bep bulunurdu. Annesiyle esi arasinda denge kuramayan esler degil de kaynana suclu. Uckuruna sahip cikamayan esler degil de onunla olan kadin suclu. Arkadaslarina hayir diyemeyen erkek degil de onu her gece disari cagiran arkadaslar suclu. Hersey tukendi simdi de bu siteyi suclayanlar revacta. Ama degismeyen tek bir sey var o da esler asla suclu degil...

Ahah sonradan farkettim bu arkadas nazarboncugu24 mus ya la... Yani beni her gordugu yerde polemik ureten, bu yuzden ben bir, kendisi iki defa ceza aldi. Ben de diyordum benimle neden ugrasiyor baska hic bir alakamiz yokken...

X