- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
-
- Konu Sahibi Moredarklife
Ya bu hanimefendi tum erkeklerden tiksiniyorum yazmisti ben de evliyken oyle gelir bosan yakarlar gonul atesini dediydim ayy insallah adam onu okumamistir yuvayi ben yikiyorum galibaa aaaKocası açtığı konuları görmüş gizlice üye girişi yapıp okumuş şimdi de tehdit ediyormuş bi tanemm.
Konu sahibi kk yuzunden bisanma kavgası diye boşuna yazmamış suçlusun itiraf ettin işteYa bu hanimefendi tum erkeklerden tiksiniyorum yazmisti ben de evliyken oyle gelir bosan yakarlar gonul atesini dediydim ayy insallah adam onu okumamistir yuvayi ben yikiyorum galibaa aaa
Ya bu hanimefendi tum erkeklerden tiksiniyorum yazmisti ben de evliyken oyle gelir bosan yakarlar gonul atesini dediydim ayy insallah adam onu okumamistir yuvayi ben yikiyorum galibaa aaa
Bilmiyorum butun erkekler ayni deyince dayanamadim okuyosa burayi ben o beyfendiden ozur diliyorum ozur dilerim beyfendi biraz hanimla ilgilenin bizi de bunaltti her gun konu her gun konuKonu sahibi kk yuzunden bisanma kavgası diye boşuna yazmamış suçlusun itiraf ettin işte
Ya bu hanimefendi tum erkeklerden tiksiniyorum yazmisti ben de evliyken oyle gelir bosan yakarlar gonul atesini dediydim ayy insallah adam onu okumamistir yuvayi ben yikiyorum galibaa aaa
Bilmiyorum butun erkekler ayni deyince dayanamadim okuyosa burayi ben o beyfendiden ozur diliyorum ozur dilerim beyfendi biraz hanimla ilgilenin bizi de bunaltti her gun konu her gun konu
Oyle diyo kk yuzunden bosaniyorum diyo her gun berbat bi kocam var les gibi evliligim var diye konu acan kendisi degildi galiba kuzeni acmis olabilir o konulari bilemiyorumEnteresan
boşanma sebebi neden sen olasın
saygısızlık, şiddet varken
Oyle diyo kk yuzunden bosaniyorum diyo her gun berbat bi kocam var les gibi evliligim var diye konu acan kendisi degildi galiba kuzeni acmis olabilir o konulari bilemiyorum
Allahından bul kk yıktın yuvaları bugünBacım de get kocanla ilgilen
sonra kk bışındım yazma ok
Allahından bul kk yıktın yuvaları bugün
Yazın noluyo esine kurt adama mi dönüşüyor? Niye özellikle yazları?
Sorun kk 'ya girmeniz degil ki..
Eski sevgilinize duymus oldugunuz ozlemi dile getirisiniz.. ve digerleri..
Yani bu duruma ciddi anlamda sinirlenmis bir insan kk ya yazmanizdan cok, ne duygularla yazmis oldugunuza bakar..
O sinirler hangi duygularinizin disariya vurmus olmanizla ilgilenir..
Bence konu kk ya yazmaniz degil,neler yazdiginizla ilgili..
Siz kocami cok seviyorum yazsaydiniz belkide sorun olmazdi kim bilir.
Eski sevgiliye ozlem, evli bir adamk cildirtir.