Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

çok teşekkürler minenes
maşallah bulup buluşturup ekliyorsun,ellerine sağlık

buarada bi polemik olmuş.yorum yapmak istedim. gerçekten bu kızlar fotoğraflarının burda yayınlanmasından rahatsızlık duyabilirler. ama bunu önceden düşünüp ,önlemlerini almaları gerekirdi diye düşünüyorum.
sen iyi niyetli olarak kadınlar kulübünde paylaşmışsın.facebookta bi çok kötü niyetli adamın(sapıkların) kızların resimlerini çalıp, kötü amaçları için kullandığını görüyoruz.

şahsi görüşüm, fotoğraflarımızı ulu orta yerlere koymamak ve kimseyede fotoğraf vermemektir.
bende nişanlığımla fotoğraf çekmek isteyen kuaförün resmimi çekmesine izin vermemiştim.çünkü sitesinde yayınlayacağını sölemişti.

Öncelikle teşekkürler kızlar, inşallah isteyenlerin yararlanacağı bir şeyler bulmuşumdur.

Bu kadar modele ulaşmak kolay değil şahsen. aklıma türlü türlü kelimeler geliyor, onları google imageste aratınca bulabiliyorum. ama aslında bu başlığı açarken, isminden de anlaşılacağı üzere üyelerimizin kendi gelinliklerini yayınlayacağı bir başlık olmasını dilemiştim. sadece sağolsun tek bir üyemiz kendi gelinliğini koydu

hala geç kalmadık gerçi...ben benimki bittiğinde kendi konumu açmanın yanında buraya da ekleyeceğim. çünkü kendi konumuzu bir insanın googledan bulma olasılığı çok düşük ama böyle başlığı olan konulara insanlar rahatça ulaşacaklar ve ihtiyaçları olan fikirleri edineceklerdir...

Yine açık olan ama kapalı hali hayal edilmesi kolay gelinlikler. Bu batılılarda uzun kol nerdeyse sadece dantelle uygulanıyor. Taşlı gelinlikse yok ortalıkta, çok zor buluyorum. Taşlı pullu dantelsiz gelinlikler arap ve türk gelinliklerinin tercihi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arapların gelinliklerine biraz baktım, gerçi kadınları göstermemek adına ne fotoğraf bulmak pek mümkün değil. hakkaten bizim çoğu kızın zevki arap bayanlarınkiyle uyuyor.

canım sana mesaj attım ama burda da resim üzerinde anlatayım dedim.

bahsettiğim gibi benim gelinliğim senin gelinliğine de benziyor. sadece senin drapeli bölüm bende olmayacak ve göğüs altından kemer ve göğüs altında da küçük bi kurdela olacak. kuşağın üstünde inciden işlemeler olacak. ayrıca gelinlik tamamen fransız güpürü. şimdi senin fikrini almak istediğim konu bende seninki gibi dar kol ve kol ağzında düğmeler istiyorum. nasıl durur sence? dar kol yakışır mı acaba?

bu resimleride ben kk'da buldum. gelinliğim bu gelinliğe benziyor ve dar kol ve kol ağzında düğmeler nasıl durur diye düşünüyorum. ayrıca biraz iri yapılıyım ve bu beni daha çok düşündürüyor. yakışır mı diyee

Eklentiler

• $img6384k.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $img6520l.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 78
bence dar kol daha iyi olur, zaten nerdeyse tamamen dantel kaplanmış olacaksın, bir de bol ya da ispanyol kol yapıp daha da fazla dantellenme bence

benim sana genel olarak önerim, gelinliğindeki dantel gelinliğin her yerinde aynı görüntüde olmasın. şöyle ki, sık olmayan bir dantel modeli seç, apliklerle göğüsteki fiyonktan yukarısını ve eteğin en altını sıklaştır. örneğini nedense şimdi bulamadım ama sen bilirsin, eteğin en altında yoğun desen oluyor, bele doğru çıktıkça desen seyrekleşiyor. eğer tamamı aynı desen sıklığında olursa bence biraz fazla dantelli durabilir, naçizane.

dantel konusunda evet anladım ne demek istediğini..

dar kol konusunda ise dediğim gibi iri yapılı olduğum için dar kol çok ben burdayım diiicek diye aklıma takıldı.. ama bol olursada bu sefer aynı kumaş topu durumu olacak.. :26:

ayrıca çok teşekkür ederim siteye girer girmez cevap verdiğin için

Son düzenleme:

Buldum bahsettiğim görüntüyü

Canım, eğer aşırı dar yaptırmazsan, kolların paylayacak gibi durmazsa bence yapın olumsuz bir durum oluşturmaz.

Mesleğim webtasarım olduğu için nerdeyse sürekli internet başındayım ben, homeoffice çalışıyorum, haftada iki gün okulum var o kadar konuma da abone oldum mesaj yazılınca mail geliyor, sitede değilsem de uçuyorum umarım gelinliğin çok güzel olur ve mutlu olursun. yapını filan hiç dert etme, gelinliğin yakışmadığı kadın yoktur.

Jesus piero markasının güzel ve kibar bolero seçenekleri var...

Şu da benim bütün bolero modelleri içindeki favorimdir. Gelinlikçime sordum astar uygulanmasına müsait bir model olduğunu söyledi...

kızlar hayranlıkla bakıyorum hepsine kapanmayı düsünen biri olarak. harikasınız diyorum. ve paylasımlar icin teşekkür ediyorum :))))

Ben de aynı şeyi düşündüm ama çiçekler de biraz abartı gözüme battı nedense. Pronovias a bu yüzden bayılıyorum, herşey bu kadar mı kararında olur...
Onun dışında gayet güzel...

Merve Dağlı isimli fotoğrafçı yeni bir düğün çekimini daha paylaşmış. Sanırım gelinimiz pronovias gelinlikten esinlenmiş ne dersiniz?

Bu gelinbaşı başörtüsü değilde şal şeklinde değil mi ? Çok güzeell .. :)

ben bugun bı gelınlıkcıyle konustum, ıstedıgım gelınlıgı 1400e dıkıcek ama daha pazarlıkta yaparım

mayıs sonu baslayacam ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…