Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

bugün gelinliğim beğendim kızlar.. baştan dikilicek tesettüre uygun.. ve 2. modele nerdeyse aynısı alt olarak çicekler var küçük küçük :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatice Kaşık isimli bir bayan kuaförün salonundan...Özellikle işli taşlı sevenler beğenecektir.

Reyhan Turan diye bir modaevi...Bir de net fotoğraf çekebilseler...

Ayyyyyy popülist davranayım dedim ama bana fazla geldi kızlaaaaaarrrrrr. Biraz gözüm gönlüm açılsın. Biliyorsunuz benim favorim kraliyet gelinleri zaten. Sade, asil ve gelini ön plana çıkaran. Swarovskiden grileşmemiş, halen beyaz gelinlikler. Kate Middleton sağolsun...

bu hasret modaevinin gelinlikleri beni öldürecek, ne kadar taş pul varsa doldurmuşlar

kizlarrr aranizda ANKARA dan gelincikler var mi nerede tesettürlü güzel bir gelinlik bulabilirim bileniniz var mi özelden mesaj atarsaniz sevinirim, ya da güzel bi gelinlik diktirebilecegim yer istiyorum (ankara`da) lütfen aranizda ANKARA dan kizlar varsa yardimci olun bana

Bence bu üstteki gelinlik, kayık yaka bir modeli kapalıya çevirmek için güzel bir fikir olmuş.

merhaba arkadaşlar acaba bu duvağı nasıl yapmışlardır bir fikri olan var mı? normal saça olsa taşlı tokayı tutturursun ama... örtünün üzerine nasıl olmuş yetenekli kuaför lazım. ben de böyle istiyorum ama...

kuaförler yapar bu modeli velakin böyle yaptıktan sonra boynun açık oluyor, buda tesettüre uygun olmuyor.

bişeyi yok gibi görünüyo kuaför yapar onu iğnelerle dipten tutturulmuştur yüksek ihtimal

kuaförler yapar bu modeli velakin böyle yaptıktan sonra boynun açık oluyor, buda tesettüre uygun olmuyor.

boynunu kapatan boğazlı bir gelinlik modeliyle tesettür şartı sağlanabilir.

Model oldukça basit. Düz başörtüsü üzerine takılmış, bazılarının rahibe duvak dediği, ortadan katlanmış duvak. Duvağı gelinlikçine bu şekilde hazırlattıktan sonra kuaföre pek bir şey kalmıyor.

internetten arkadaşım için baktıklarımız vardı,onları koyuyorum.

kapalı arkadaşlar size yegane önerim gelinliğinizin üzerine bol kollu bolerolar giymeyin, dantelli uzun kol gelinlikler çok daha hoş duruyor...

kapalı arkadaşlar size yegane önerim gelinliğinizin üzerine bol kollu bolerolar giymeyin, dantelli uzun kol gelinlikler çok daha hoş duruyor...

ben de dün tam olarak bunu düşündüm. ben de gelinlik denemeye gittiğimde onlardan bolero istemiştim, aklıma gördüğün dar uzun kollu dantel bolerolar vardı, yabancı sitelerde gördüğüm, bana getirdikleri bolerolara inanamadım. bol, kalıp gibi, kaba. nerdeyse vatkalı gibi duruyor. onun yerine:

• dantelden olup içine astar yapılacak dar kollu, (1)
  • ya da drapelerle hareketlendirilmiş tül altına astarlı dar kollu, (2)
  • kollarının da hatlarını gizlemek isteyecek bayanlar için, bileklerde dar, omuzlarda hafif karpuz görünümlü kolları olan bolero (3)
yapamazlar mı ya? ben zamanım olsa kendim bile dikerim...

diktirme durumu olmayıp hazır gelinlik alacak bayanlara mutlaka bu tarz bolero diktirmelerini öneriyorum.

1 :

gelinliğimin henüz tamamlanmamış hali,,inş..ekleyebilmişimdir

Şimdiden güzel görünüyor, üst kısmı benimkine çok benziyor. Bitince, daha büyük boyda fotoğrafını rica ederiz Mutluluklar...

Şimdiden güzel görünüyor, üst kısmı benimkine çok benziyor. Bitince, daha büyük boyda fotoğrafını rica ederiz Mutluluklar...

teşekkür ederim canım,beğenmene sevindim çünkü zevkli hatunsun biliyorum az çok:)sanırım seninki çapraz drape olcaktı,eminim seninki de çok hoş olcaktır canım.haftaya tamamlancak inş. eklerim büyük boydan.

Çok sağol. Merak ettim, hazır mı buldun, diktirdin mi? Acaba nerden alıyorsun gelinliği? Bu arada, ikinci fotodan görebildiğim kadarıyla yakası çok güzel, bence başörtünü ensene doğru yapmalısın, zaten boynun yeterince kapalı. Üstüne de güzel dantel kenarlı bir duvak Favori duvağımı paylaşıyorum:

Bence başörtüsüne en çok bu duvak tarzı yakışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…