Canım arkaya doğru derken,toplaması veya süsünü diyorsun değil mi,yani ön kısmı sade olcak iç kısma gelcek?
aslında ben tamamen ensede olabilir diye düşündüm, çünkü resimden görüldüğü kadarıyla boynun sıkıca oturuyor gibi duruyor. bu durumda, eşarbını nasıl boynunun önüne getireceksin bilemedim, yani çok sıkışmaz mı yakanın içinde. tabii sen bilirsin yine de.
Şimdi anladım canım demek istediğini.Tamamen enseden olabilir aslında ama yüzüm zayıf olduğu için bana çok yakışmıyor diye düşünmedim.Boynum çok sıkı olabilir başörtü girince,onu terzime söyleyim ona göre tekrar düzenler olmazsa.Senin boyun kısmın nasıl canım merak ettim?
Yeşim gelinlikte mi yaptırıyorsunuz? bende Burda gelinlikte yaptırıyorum. inş memnun kalırız.
evet yeşim gelinlikte yaptırıyorum.Burda gelinlik de çok hoş dikiyor oraya da bakmıştım.Tesettürlü mü açık mı sizinki?evet inş.memnun kalırız
Benimki de başörtülü olacak inş. Kışın yeşim gelinliğe gitmiştim hatta ilk gelinliği orda üzerime giyinmiştim:) ama olumlu referanslardan dolayı (kendi yengem, kızkardeşi ve baska bir tanıdıgın da orda da yaptırmasından dolayı) orda da karar kıldık. nisan ayı gibi verdik, 2 temmuzda düğün. bakalım yetiştirmeye çalışıyor.
dilediğin gibi olur inş.herşey...benden 1 gün önce evleniyorsun,3 temmuzda da benim düğün inş.haftaya teslim etcekler gelinliği.Sen de eklersen sevinirim merak ettim şimdi seninkini de:)
evet yeşim gelinlikte yaptırıyorum.Burda gelinlik de çok hoş dikiyor oraya da bakmıştım.Tesettürlü mü açık mı sizinki?evet inş.memnun kalırız
Canim bende gelinligimi yesimden aldim.. memnunmusun dikimlerden? benim gelinligim hazirdi.. icine roba diktirdim.. yanliz gelinligin etegini tadilata vermeyi dusunuyorum.. ama sonuc nasil olur onu bilemiyorum.. zamanimiz da kisitli olucak 1 hafta icinde yaptirmam gerekiyor..
kızlar bakın bende şunu çok beğendim tabi kolları hariç. Eki Görüntüle 213054
değiştirilir değilmi kolları :S