Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

canım sıfırdan diktirdim gelinliğimi.Kayseri de diktiriyorum.Grace kelly nin gelinliğinin üstünü taa bekarken kopyalamıştım,ordan kopya çektim üst kısmını:)
Canım arkaya doğru derken,toplaması veya süsünü diyorsun değil mi,yani ön kısmı sade olcak iç kısma gelcek?
dUvağımda başımda aslında ama açık olunca kesmek zorunda kaldım.En son halini çektiğimde onu da detaylı çekerim,eklediğin duvağa benziyor.

Canım arkaya doğru derken,toplaması veya süsünü diyorsun değil mi,yani ön kısmı sade olcak iç kısma gelcek?

aslında ben tamamen ensede olabilir diye düşündüm, çünkü resimden görüldüğü kadarıyla boynun sıkıca oturuyor gibi duruyor. bu durumda, eşarbını nasıl boynunun önüne getireceksin bilemedim, yani çok sıkışmaz mı yakanın içinde. tabii sen bilirsin yine de.

Şimdi anladım canım demek istediğini.Tamamen enseden olabilir aslında ama yüzüm zayıf olduğu için bana çok yakışmıyor diye düşünmedim.Boynum çok sıkı olabilir başörtü girince,onu terzime söyleyim ona göre tekrar düzenler olmazsa.Senin boyun kısmın nasıl canım merak ettim?

Benim başım tam bir deneme olacak. Ben de enseden toplu başları seviyorum, ne de çene altından bağlı olup gelinliğin yakası içine sokulanları. Gelinliğimin yakasını seninki gibi yüksek yaptırdım, en son halini eklerim. Başımda ise görünmeyecek bir bone üstüne bele kadar kısa, saydam olmayan bir duvak olacak. Esin kaynağım, güzeller güzeli Natalie Portman:

Yalnız burada gelinliğin başı aşırı süslü. Benimki öyle olmayacak. Düz kumaşın kenarına asi dizisinde olduğu kalınlıkta bir dantel kenar dilimi işlenecek. Yani şu başta olduğu gibi:

Arkamda ise ensemden uzun tül duvak tutturacağım. Ama bu enseden olan duvak, kısa içini göstermeyen duvağın altında olacak. Yani bele kadar görünmeyecek, belden sonra kuyruğun sonuna kadar uzanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeşim gelinlikte mi yaptırıyorsunuz? bende Burda gelinlikte yaptırıyorum. inş memnun kalırız.

Yeşim gelinlikte mi yaptırıyorsunuz? bende Burda gelinlikte yaptırıyorum. inş memnun kalırız.

evet yeşim gelinlikte yaptırıyorum.Burda gelinlik de çok hoş dikiyor oraya da bakmıştım.Tesettürlü mü açık mı sizinki?evet inş.memnun kalırız

evet yeşim gelinlikte yaptırıyorum.Burda gelinlik de çok hoş dikiyor oraya da bakmıştım.Tesettürlü mü açık mı sizinki?evet inş.memnun kalırız

Benimki de başörtülü olacak inş. Kışın yeşim gelinliğe gitmiştim hatta ilk gelinliği orda üzerime giyinmiştim:) ama olumlu referanslardan dolayı (kendi yengem, kızkardeşi ve baska bir tanıdıgın da orda da yaptırmasından dolayı) orda da karar kıldık. nisan ayı gibi verdik, 2 temmuzda düğün. bakalım yetiştirmeye çalışıyor.

dilediğin gibi olur inş.herşey...benden 1 gün önce evleniyorsun,3 temmuzda da benim düğün inş.haftaya teslim etcekler gelinliği.Sen de eklersen sevinirim merak ettim şimdi seninkini de:)

dantelli duvaklara bende bayılıyorum inşallah gönlünüzdeki en güzel gelinliği giyersiniz...bu arada kandiliniz mübarek olsun..........

dilediğin gibi olur inş.herşey...benden 1 gün önce evleniyorsun,3 temmuzda da benim düğün inş.haftaya teslim etcekler gelinliği.Sen de eklersen sevinirim merak ettim şimdi seninkini de:)

inşallah hepimiz için dilediğimiz gibi geçer. İnsan hayallerle, umutlarla başladığı bu yolda kıyafet dahi olsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyor. Hakkımızda hayırlısı güzeli bizi bulsun. Şimdiden mutluluklar..

Bir arkadaşımıza straples gelinlik bolerosu için cevap ararken bulduğum hem yakayı hem kolları örten bu kibar bolero tarzlarını burada da paylaşayım. Yalnız altına kalın değil ince yumuşak kumaştan astar lazım gelir.

Canim bende gelinligimi yesimden aldim.. memnunmusun dikimlerden? benim gelinligim hazirdi.. icine roba diktirdim.. yanliz gelinligin etegini tadilata vermeyi dusunuyorum.. ama sonuc nasil olur onu bilemiyorum.. zamanimiz da kisitli olucak 1 hafta icinde yaptirmam gerekiyor..

Canım ben sıfırdan diktiriyorum,memnunum,herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Yakın bir arkadaşım da senin gibi yaptırdı,3 gün içinde hem de,o da çok memnun kaldı.İnş.sen de memnun kalırsın.

Bunu beğendim. bolerosu çok kibar. bir de drapeli olan yerin altından çıkan kumaş düz yerine dantel olsa süper olacakmış.

Gösterişli sevenlere, ceylan gelinlik diye bir marka

kızlar bakın bende şunu çok beğendim tabi kolları hariç.

değiştirilir değilmi kolları :S

kızlar bakın bende şunu çok beğendim tabi kolları hariç. Eki Görüntüle 213054

değiştirilir değilmi kolları :S

Kollar tabi ki değişir, ister tamamen dar, ister üstte hafif bol bileklerde dar diktirirsin. Zaten hakkaten ispanyol kol demode oldu. zaten ispanyol kol gelinliğin gelin üstüne tam oturmadığı hissini verebiliyor, yani "emanet gibi durma" meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…