- 7 Mart 2011
- 38
- 0
sanırım bende öyle birşeyler yaptıracağım...
boynum zaten kapalı olacak o yüzden eşarbın önünü tamamen sıktırıp üzerine duvağı serpiştirebilirm....
bak şu tarz bi duvak da benim çok hoşuma gitti şimdi bakınıyordum da
Eki Görüntüle 167429
bu da biraz karışık aslında ama o duvağı toplayan tokalar içten olabilir ya da o duvağı toplayan tokalar olursa da taç kaldırılabilir sanki hepsi çok fazla
birde omuz kısmı da karışık göstermiş sanki bu duvağı sence?
şu geline bayıldım maşallah
senin gelinliğini de çok merak ediyorum ben acaba nasıl olacak gelinliğin diğer sayfalarda bir benzerini koymuşsun gördüm de seninki dikilince nasıl bir görüntü olacak acaba???
zevklerimiz uyuşuyor sanki ondan merak ettim işte
minenes ellerıne kollarına saglık benım temmuzda dugunum cok guzel fıkırler oldu , ozellekle bıtanesını cok begendım ınsalla aynısını dıkerler
vala ne yalan söyleyeyim bende minenesin gelinliğini çok merak ediyorumdün bende bir arkadaşımla birlikte gelinlikçileri gezdim. aklımız o kadar karıştı ki nasıl karar vereceğiz?? straplezleri kapalı hayal edin deyip durdular... :84: nasıl olcak bilemiyorum
vala ne yalan söyleyeyim bende minenesin gelinliğini çok merak ediyorumdün bende bir arkadaşımla birlikte gelinlikçileri gezdim. aklımız o kadar karıştı ki nasıl karar vereceğiz?? straplezleri kapalı hayal edin deyip durdular... :84: nasıl olcak bilemiyorum
Canim benim gelinligim de straplez fakat kapatmakta o kadar zorlanacak bisey yok, gelinlikciler hic dikmemismi oyle. sana icten roba yapiyorlar istedigin gibi bol dar dik yaka hakim yaka nasil istersen.
Bu da benim gelinliğim kızlar... umarım beğenirsiniz...