Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon, bu resimlerin konulduğudan sahiplerinin haberleri var mı ??? :44:
Bahsi gecen kötü icerikli fotograf gözükmüyor, tam olarak hangi mesaj
alinti yapip eklermisiniz ?
Burada bir çok kapalı gelinin fotoğrafı yayınlanıyor. Onların izninin olup olmadığını merak ediyorum. Geçenlerde bu siteden bir arkadaşımız, fotoğraflarının başka bir sitede yayınlandığını görmüş ve şok olmuştu.. Buradaki gelinlik modelleri olan gelinlerin de böyle bir şok yaşama ihtimali beni tedirgin etti doğrusu.. :96:
Bahsi gecen kötü icerikli fotograf gözükmüyor, tam olarak hangi mesaj
alinti yapip eklermisiniz ?
Fotoğrafları google imagesten buluyorum. Herhangi bir şifre kırmam veya üyelik girmem gerekmiyor. Bu fotoğrafları kopyalamak yasaktır yazan sitelerden fotoğraf almıyorum. Bulduklarım %99 ağırlıkta haber sitelerinden. Genelde milletvekili benzeri düğünlerinden. Facebook veya benzeri kişisel sitelerden almıyorum kesinlikle.
Şu da var ki, bir fotoğrafı internete şifrelemeden koyduktan sonra onun yayılmamasını bekleyemezsiniz. Zaten watermark denen foto üstünde silik işaretler veya erişim izinleri bu yüzden konulur. Ben, başka insanların görmesini istemediğim hiçbir fotoğrafımı internete koymam, koyarsam da genel erişime kapatırım. İnsanlar da bunu yapmadıkları sürece fotoğraflarının paylaşılmasından kendileri sorumludurlar...
Bazı fotoğrafları sanırım düğün salonları yayınlıyor internette.. Her neyse bilmiyorum ama gelinlikleri yayınlanan gelinlerin haberleri olsa kanımca büyük çoğunluğu rahatsızlık duyarlardı ...
Neyse polemiğe gerek yok..
Sevgiler..
Umarım insanların haberi olmadan koymamıştır ilk kaynaklar. Ben de insanları rahatsız etmek istemem tabi ki...
bazi modeller cok guzel bazilarinda ise ne buldularsa takmis takistirmislar cocuk parkina donmusler