Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minenes emeğine sağlık. Bu forumu çok faydalı bir hale gtirmişsin, international bir hizmet olmuş yani, daha ne olsun. Ben gelinliğime karar verdiğim için bakarken de içim cız ediyor, başka bir şey beğenip de kafamı karıştırırım diye ama dayanamayıp yine baktım yani hepsine
maşallah, güzel gelinlik. tesettürlü olarak kullanacaksın değil mi? üstünü nasıl kapatıyorsun?
tabi tatlım tesettürlü gelinlik olacak
tek parça olacak gelinliğim üstü tamamen dantel olacak
kolları hafif ispanyol düşünüyorum dirsekten sonrası için...
yakası hakim yaka önünde 2 kıvrımı olan(bu nasıl bir anlatım oldu böle umarım anladın bu hakim yakayı tarif edecek başka bi anlatım tarzı bulamadım da)
belde kuşak olacak
eteği kabarmayan aynı formda inen tül olacak ve gelinliğin üstünde kullanılan dantel de aşağıdan yukarıya doğru dikilerek kullanılacak
bir de kuyruğunu uzun düşünüyorum ben tatlım da duvak konusunda asla bir fikir edinemedim yaaa
acaba diyorum ki rahibe duvağı mı olsa ben sevmiyorum öyle tavus kuşu gibi kafam oluyor gibi geliyor bana tabi diğer arkadaşların fikirlerine elbet saygılıyım kimse yanlış anlamasın lütfen...
ben de fark ettim onu. hatta adminlere mesaj attım linki ama onlar resimleri düzgün gördüler nedense. bir site, kendinden alıntı yapınca resmi kaldıralım diye kötü bir görüntü çıkarıyor malesev :S neden kendi mesajlarımızı düzenleyemiyoruz ki...
evet ona benzeyecak ama alt tarafı öyle tamamen dantel olmayacak sadece en alt kısma eteğin altını çerçeveleyecek şekilde dantel olacak ve biraz da yukarı çıkacak sarmaşık gibi düşün...
fiyonku bende istedim ama gelinlikçimin pek aklına yatmadı istersen gene yaparım basit o iş 2. provada canlı canlı bakalım fiyongun nasıl duracağına dedi
o duvak da güzel de ne bilim işte bpoyun kısmı açık geldi bana
bide ben hep uzun duvak hayal ederdim de şimdi diyorum ki uzun duvak arkadaki tülün üzerindeki danteli kapatır mı bilemeim ki??