Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

Yahudilerin özellikle bazı mezheplerinde kıyafetle ilgili sıkı kurallar oluyor. Bu aklıma geldi ve onların düğünlerine de bir bakayım dedim. Hakkaten de yahudi gelinleri saç örtmek dışında müslümanlar kadar kapalı giyiyorlar. Hatta başörtülü gelinlikler bile gördüm...

Son düzenleyen: Moderatör:
minenes emeğine sağlık. Bu forumu çok faydalı bir hale gtirmişsin, international bir hizmet olmuş yani, daha ne olsun. Ben gelinliğime karar verdiğim için bakarken de içim cız ediyor, başka bir şey beğenip de kafamı karıştırırım diye ama dayanamayıp yine baktım yani hepsine

canım ne demek, ben de arayıp bulmaktan mutlu oluyorum. Merak etme, eminim senin seçtiğin de çok güzeldir. pek bir kişi yorum yapmıyor gerçi, acaba beğenilmedi mi diye merak etmiyor değilim.

yalnız yakında tıkanacağım, sizin gelinliklerinizi bekliyorum kızlar. böyle internetten topladıklarımızdan daha güzel modelleri biz diktiririz.

ben gelinbaşımı sağdaki gibi düşünüyorum. böyle değil de dantelli bir kumaş olacak, üzerine de daha önde duracak şekilde taç takacağım inşallah...

Ahh ahh şapkalı model benim gelinliğimdi :) kiralıktı, benden sonra fotoğrafı çekilmiş internete düştü :)

internete düşmeyen şey mi kaldı

Sizin başınız nasıldı merak ettim şimdi...

Biraz vintage gelinlik paylaşayım. Çoğunlukla 50ler. Sonrasında onlardan esinlenmişler...

canım bende tıpkı senin gibi düşünüyorum tesettürlü gelinliğin sade olmasından yanayım...
benim de gelinliğim dikiliyor şimdilik9 nisandan sonra ben de eklerim gelinliğimi buraya da
model olsun diye gelinlikçiye gösterdiğim resmi koyayım buraya da

maşallah, güzel gelinlik. tesettürlü olarak kullanacaksın değil mi? üstünü nasıl kapatıyorsun?

umarım benim de gelinliğim böyle zarif olur...

maşallah, güzel gelinlik. tesettürlü olarak kullanacaksın değil mi? üstünü nasıl kapatıyorsun?

tabi tatlım tesettürlü gelinlik olacak
tek parça olacak gelinliğim üstü tamamen dantel olacak
kolları hafif ispanyol düşünüyorum dirsekten sonrası için...
yakası hakim yaka önünde 2 kıvrımı olan(bu nasıl bir anlatım oldu böle umarım anladın bu hakim yakayı tarif edecek başka bi anlatım tarzı bulamadım da)
belde kuşak olacak
eteği kabarmayan aynı formda inen tül olacak ve gelinliğin üstünde kullanılan dantel de aşağıdan yukarıya doğru dikilerek kullanılacak
bir de kuyruğunu uzun düşünüyorum ben tatlım da duvak konusunda asla bir fikir edinemedim yaaa
acaba diyorum ki rahibe duvağı mı olsa ben sevmiyorum öyle tavus kuşu gibi kafam oluyor gibi geliyor bana tabi diğer arkadaşların fikirlerine elbet saygılıyım kimse yanlış anlamasın lütfen...

o zaman seninki önden sarkan iki saten kuşak hariç şu şekilde olacak:

sana naçizane önerim, ispanyol kol yerine dar kor kullanman, zaten o kadar çok dantelin olacak ki...ayrıca kuşağın arkasında böyle fiyonk harika ötesi olur, aklında bulunsun bence..

gelin başı konusunda, bu kadar dantel varken bence en iyisi şu şekilde bir çözüm olur:

merhabalar tesadüfen gördüm konuyu dikkatimi çekti tek tek sayfaları inceliyodum ama sayfa 8de görüntü offff midem altüst oldu kimsrenin dikkatini çekmedimi bi benmi gördüm konuyu sürekli takipedenler editöre şikayette bulunurlarsa iyi olur die düşünüyorum

ben de fark ettim onu. hatta adminlere mesaj attım linki ama onlar resimleri düzgün gördüler nedense. bir site, kendinden alıntı yapınca resmi kaldıralım diye kötü bir görüntü çıkarıyor malesev :S neden kendi mesajlarımızı düzenleyemiyoruz ki...

evet ona benzeyecak ama alt tarafı öyle tamamen dantel olmayacak sadece en alt kısma eteğin altını çerçeveleyecek şekilde dantel olacak ve biraz da yukarı çıkacak sarmaşık gibi düşün...
fiyonku bende istedim ama gelinlikçimin pek aklına yatmadı istersen gene yaparım basit o iş 2. provada canlı canlı bakalım fiyongun nasıl duracağına dedi
o duvak da güzel de ne bilim işte bpoyun kısmı açık geldi bana
bide ben hep uzun duvak hayal ederdim de şimdi diyorum ki uzun duvak arkadaki tülün üzerindeki danteli kapatır mı bilemeim ki??

ayy ne var o sayfada ben geri de dönemiyorum netim çok iyi değil... merak ettimmm:)))

anladım, seninkisi daha bile güzel olur. bütünüyle çok dengeli, uyumlu durur. gelin başı konusunda ben malezyalılara hastayım, onlar altına boynu da örtecek şekilde düz beyaz bir başörtüsü alıp,
üstüne taşlı dantelli duvak seriyorlar, üstüne de güzel bir taç takıyorlar.

geçmiş sayfalarda da var örnekleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…