Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

maşallah tam tesettür ne güzel nerdeyse kızın tüm ölçülerini vericem streç tesettürlü gelinlik başlığı varsa oraya ekleyelim bu resmi :KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah tam tesettür ne güzel nerdeyse kızın tüm ölçülerini vericem streç tesettürlü gelinlik başlığı varsa oraya ekleyelim bu resmi :KK1:

evet biraz dar olabilir ama kızın ölçüleri güzel olduğu için kötü ya da aşırı durmamış bence
ben beğendim :KK68:

ben de bu meseleye çok takılıyorum. malesef gelinliklerin %99.9u vucüt hatlarını gizlemiyor, bu da tesettüre aykırı aslında. zaten üst kısım korse üstüne oturtulduğundan, bel ve göğüsün bol olması gibi bir mümkünat olmuyor. tek seçenek, bildiğimiz anlamda gelinlikten vazgeçmek yani korsesiz bir model beğenmek, onlar da insanların "elbise gibi" dediği modeller oluyor.

hal böyle olunca elde kalıyor kollar ve kalça. iki sayfa önce bir arkadaşın gelinliğini paylaşmıştım, yüzünde nakisays yazıyor. onunki göğüs bölgesi hariç vucüt hatlarını belli etmeyen bir model, iyi bir alternatif.

benimki şahsen kalçayı belli etmeyecek ama bel, göğüs ve kol kısmım açıkçası dar dikiliyor. ben de biraz rahatsızım bu konudan. ama duvağımla başörtüm aynı kumaş olacak, yani şeffaf değil opak bir kumaştan rahibe duvak dedikleri tarzdan duvak yaptırıp onu omuzlarımdan üzerime alarak daha kapalı bir görüntü elde etmeye çalışacağım. resimdeki gibi...

Bu gelinliği bütününde uyumsuz buldum, ancak başını beğendim. eğer boneyle kullanılırsa duvağı bu şekil yoğun bir dantelle kullanarak çok hoş bir gelinbaşı yapılabilir diye düşünüyorum.

Birkaç da çılgın model paylaşayım. Googledan buldum...

gelinlik+arkasi.jpg

gelinlik+arka+kismi.jpg

başörtümüz hemen hemen aynı bu gelin hanımla... güzel... Türban üstündeki aksesuarının aynısına yakın bana da koymuşlardı güzel duruyor gerçekten...

Aslen açık olup astar veya daha fazla kumaş kullanarak kapatılabilecek gelinlikleri de gözden çıkarmamak lazım...

elegant_and_beautiful_long_sleeves_wedding_dress.jpg

long-sleeved-wedding-dress-manuel-mota-lace-off-the-shoulder-a-line.JPG

Image037.jpg

nicole+richie+wedding+inside+1.jpg

minanes paylaşımların için çok teşekkürler baya fikir edinmiş oldumm sayenizde :)

:KK53:harikamş yaa bayldm buna .)

minenes ellerıne kollarına saglık benım temmuzda dugunum cok guzel fıkırler oldu , ozellekle bıtanesını cok begendım ınsalla aynısını dıkerler:KK43:

bunu çok beğendim, bolerolu ama zarif...

X