Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

Blogspot yasağı yüzünden görüntülenemeyen birkaç tanesini yeniden paylaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu konunun takipçisiyim ancak daha gelinliğim hazır olmadığı için paylaşamıyorum. Bende rica ediyorum arkadaşların paylaşım yapmalarını, zira nette dolaşan bir kaç parça gelinliğin dışında gün yüzüne çıkmamış çok şık modeller olduğuna inanıyorum.

Bu ayşe kuaför de olmasa ne yapardık :KK70: :KK70:

$519turbanmodeli.jpg $z4.jpg

bunlarda benim arşivimden olanlar:KK16:

Kendim sordum kendim buldum. Harika bir gelinlik, gelin de çok güzel. Bu tarz kolu hep yakışır diye düşünürdüm ama uygulanmışını görmemiştim. Çok güzel olmuş, kalıp gibi olanlardan daha zarif bence.

Şimdi o güzel gelinliğin üstüne bunlar biraz zıt kalacak ama, şatafat seven kızlarımıza da çalışmış olayım. Yoksa, bence özellikle tesettürlü bir gelinlikte sadelik en güzeli...

ben de bu gelinliği çok beğeniyorum.
etek kısmı gözükmese de üstü ve türbanı çok zarif durmuş :KK69:

Tahmin ettiğim gibi internetteki hazır modellerden değil de insanların diktirmiş olduklarından bulunca ne kadar daha hoş, kaliteli gelinlikler çıkıyor gün yüzüne.

Sanırım ki profesyonel çekim yapılmak için üretilen gelinlikler "maliyeti düşük olsun, biz sadece modeli gösterelim, isteyen kaliteli kumaşla diktirir zaten" anlayışından bu haldeler. İnsanlar kendileri giyiceklerini diktirirken daha özenli davranıyorlar...

Yine Grace Kelly'den esinlenmiş, sevdiğim başka bir gelinlik. Bu tarz üstler tesettür gelinlikte en zarif duranları...

Merhaba,

Yeni kayıt oldum bende, daha önce üyelik olmadan ziyaret edip forumlardan faydalanıyordum.

Fotoğrafların telif hakkı bana ve müşterilerime ait, fotoğraf albümlerimde de paylaştığım üzere, bazı fotoğrafları paylaşma iznim var, yanlız sanal ortamda logosuz paylaşamamaya özen gösteriyorum. Site açısından bu şekilde logolu yayınlamamda sakınca yoksa paylaşabilirim.

Bu konuda geri dönüş yapın bana ekleyeyim...

Çünkü reklama girer mi girmez mi bilmiyorum, ihtar almak istemiyorum.

Fotoğraf üzerinde Nakisays yazan çifti nereden buldunuz :) düğün çekimlerini ben yapmıştım ancak fotoğraf yayınlama konusunda izin alamadım :) burada görünce şaşırdım :)

O fotoğrafı bir blogdan buldum.

Telif hakkı meselesini gerçekten bilmiyorum. Sonuçta bir fotoğrafı internette paylaştıktan sonra yayılmasını göze alıyoruz hepimiz, zaten bu yüzden üzerine ablem koyuyoruz ki en azından üreticisi belli olsun.

Fotoğraflarınızı bu sitede albümde yayınladığınız için şahsen burada yayınlamanızdan bir fark olmadığını düşünüyorum, ama bu şahsi fikrim. Reklam sayılacağını ise hiç düşünmüyorum. İlginiz için teşekkürler...

Bende üzerine logo koymadan yayınlamıyorum zaten ama görüyorum ki sitede bu şekilde paylaşımlar çokmuş, paylaştım ve paylaşacağm. Ben teşekkür ederim :KK66:

Bu modelleri minenes hanım'ın isteği üzerine paylaşıyorum. Gerçekleştirdiğim düğün çekimlerinden kareler belki gelinlik modeli kararınızda etkili olabilir.

İyi Seyirler :KK66:

$_MG_1029.jpg
$IMG_5186.jpg
$IMG_3682.jpg
$_MG_1620.jpg
$92.jpg
$IMG_4714e.jpg
$IMG_3667.jpg
$IMG_4908c.jpg
$_MG_2259.jpg
$49.jpg
$IMG_5577.jpg
$IMG_3283.jpg
$IMG_4760b.jpg

Canım kapalı gelinliklere pek talep olmuyor... bende eklemiştim geçen sene, 3 tane cvp alabildim... o paylaştıklarımı burada da yayınlıyım...

X