Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

Başörtü üstüne şapkaydı benim ki :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım bende öyle birşeyler yaptıracağım...
boynum zaten kapalı olacak o yüzden eşarbın önünü tamamen sıktırıp üzerine duvağı serpiştirebilirm....
bak şu tarz bi duvak da benim çok hoşuma gitti şimdi bakınıyordum da
$Adsız.jpg

sanırım bende öyle birşeyler yaptıracağım...
boynum zaten kapalı olacak o yüzden eşarbın önünü tamamen sıktırıp üzerine duvağı serpiştirebilirm....
bak şu tarz bi duvak da benim çok hoşuma gitti şimdi bakınıyordum da
Eki Görüntüle 167429

bu da biraz karışık aslında ama o duvağı toplayan tokalar içten olabilir ya da o duvağı toplayan tokalar olursa da taç kaldırılabilir sanki hepsi çok fazla
birde omuz kısmı da karışık göstermiş sanki bu duvağı sence?

bu da biraz karışık aslında ama o duvağı toplayan tokalar içten olabilir ya da o duvağı toplayan tokalar olursa da taç kaldırılabilir sanki hepsi çok fazla
birde omuz kısmı da karışık göstermiş sanki bu duvağı sence?

ben de tam olarak o duvağın nasıl durduğunu anlamadım. biraz karışık durduğu belli.

şu geline bayıldım maşallah

DSC01808.JPG

DSC01824.JPG

gelin güzel maşallahh...:KK69:
ben de böyle duvağı üstüne atmayı düşünüyorum aslında eşarbı da içinden sade ve zarif duruyor ya bakalım düğüne kadar çok zaman var
40 kere fikrim değişir benim

senin gelinliğini de çok merak ediyorum ben acaba nasıl olacak gelinliğin diğer sayfalarda bir benzerini koymuşsun gördüm de seninki dikilince nasıl bir görüntü olacak acaba???:nazar:
zevklerimiz uyuşuyor sanki ondan merak ettim işte:KK23:

senin gelinliğini de çok merak ediyorum ben acaba nasıl olacak gelinliğin diğer sayfalarda bir benzerini koymuşsun gördüm de seninki dikilince nasıl bir görüntü olacak acaba???:nazar:
zevklerimiz uyuşuyor sanki ondan merak ettim işte:KK23:

benim gelinliğim taaa mayıs sonuna bitecek :KK43:

üstündeki kumaşın toplaması nerdeyse aynı böyle olacak. ama kumaşı böyle tafta değil de organza seçtim, biraz daha yumuşak duruyor. alttan çıkacak kumaş ise böyle kat kat tül değil, tek kat üstteki dantelin aynısından.

üstü ise şu şekilde yaptırıyorum, yani önü düğmeli, yakası ve kol uçları dantelin kenarından olacak:
prince-rainier-and-grace-kelly.jpg

ellerine sağlık cnm hepsi çok güzel... benmde temmuzda düğünm ilk defa bugün gttim moda evine 1 tane giydim fransız küpürlüydü etek kısmı .. baştan dikilecekmiş kollarla birlikte kapalı olarak ama daha tam karar veremedim :26:

vala ne yalan söyleyeyim bende minenesin gelinliğini çok merak ediyorum :KK69: dün bende bir arkadaşımla birlikte gelinlikçileri gezdim. aklımız o kadar karıştı ki :KK14: nasıl karar vereceğiz?? straplezleri kapalı hayal edin deyip durdular... :84: nasıl olcak bilemiyorum

Son düzenleme:
vala ne yalan söyleyeyim bende minenesin gelinliğini çok merak ediyorum :KK69: dün bende bir arkadaşımla birlikte gelinlikçileri gezdim. aklımız o kadar karıştı ki :KK14: nasıl karar vereceğiz?? straplezleri kapalı hayal edin deyip durdular... :84: nasıl olcak bilemiyorum

selam cnm eğer istanbulda oturuyorsan fatihi öneririm cnm bende gelinliğimi faithte nüans gelinliğe diktiriyorum öyle bi sorun yok istediğin modeli dikiyorlar cnm bi bak istersen:KK9:

Keşke bizim de malezyalılar gibi bol bol törenimiz olup çeşit çeşit gelinlik giyme şansımız olsaydı :KK70:

Ben o zaman ikinci seçenek olarak şöyle bir şey giyinirdim:

Üstü Audrey Hepburn modeli, altı bu çiçekli gelinlikler oluyor ya, bayılıyorum onlara...

Bu bayağı avrupai, modern bir gelinlik olur. Ortaya şunun gibi bir şey çıkar:

Canim benim gelinligim de straplez fakat kapatmakta o kadar zorlanacak bisey yok, gelinlikciler hic dikmemismi oyle. sana icten roba yapiyorlar istedigin gibi bol dar dik yaka hakim yaka nasil istersen.

Canim benim gelinligim de straplez fakat kapatmakta o kadar zorlanacak bisey yok, gelinlikciler hic dikmemismi oyle. sana icten roba yapiyorlar istedigin gibi bol dar dik yaka hakim yaka nasil istersen.

kapatmak biraz zor çünkü her gelinliğe kol, yaka eklemek yakışmıyor.

şu gelini hem sade, hem çok güzel buldum:

ben4.jpg

X