Gelinlik Modelleri KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi

Kollar tabi ki değişir, ister tamamen dar, ister üstte hafif bol bileklerde dar diktirirsin. Zaten hakkaten ispanyol kol demode oldu. zaten ispanyol kol gelinliğin gelin üstüne tam oturmadığı hissini verebiliyor, yani "emanet gibi durma" meselesi.

sağol canım ya içimi rahatlattın

minenes, paylaşımlar için çok teşekkürler. Emeğine sağlık canım. Düğünüme hayli zaman var ama gelinlik için bir çok fikrim oldu hatta karar verdim bile, umarım usta ellere düşeriz :KK34:

Eskiden ne de çok bakardım gelinlik modellerine. İlk sayfadaki vougepatterns modelini çok beğendim. Evlenmeyi düşünsenecek olsaydım böyle bir gelinlik tercih ederdim herhalde. Ama şimdilik düşünmüyorum:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
$IRNA3.jpg $IRNA.jpg $IRNA2.JPG

slm kızlar,bunlar da benden :KK34:hoşuma giden şık modellerden birkaçı..daha önce bu modellere rastlamamışlar için fikir edinmesi amacıyla yükledim :KK34:

Bu Bala modaevi kadar tesettürlü gelinlik çalışan bir yer yok galiba. En orijinal modeller de buradan çıkıyor sanki...

Arşive kendi gelinliğimi de koyuyorum. Bulunsun, birşeyleri fikir olur belki. Ayrıntılar veya yorum yapmak isteyenler için konum:

gelinliklerin bazıları çok güzel ama bazıları çok tuhaf kim giyer diye düşünüyor insan

kızlar tesettür nişan albümü de yapın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nişan için değildi ama şu başlık işine yarayabilir:

Tabi ben kabarık tesettürlü kıyafet pek sevmediğim için bana verdiğim linkteki tipler güzel görünüyor.

cnm saol ama hoşuma gitmedi bizim bildiğimiz türk usulu şeyler olsa

Bu gelinliğin omuzlarındaki çiçeklere bayıldım ama keşke işlemeli bir kumaşla değil de, tamamı tülden bir gelinlikte kullansaymış. Beden kısmı tülden drapeli, altı tül, üzerine bu çiçeklerden serpiştirilmiş bir gelinlik harika ötesi olurdu

Ha hah, ben dedim pronovias dikmiş :KK66:

Üstte omuzları güzel ama şöyle bir gelinlik olsa dediğim modele yakışacağını düşündüğüm gelinlik tam olarak böyle bir şey :

İlk kez kabarık eteği bir tesettür gelinliğe yakıştırdım. Demek ki şunu beğenmiyorum dememek lazımmış. Doğru tarzı bulunca her şekilde güzel bir gelinlik çıkabiliyormuş ortaya.

Gelinliği yarımay fashion diye bir blogdan buldum. yarimay

Blog çok ilgimi çekti, sanıyorum ki almanyada yaşayan bir türk kızı moda üstüne tahsil yapıyor ve çizimlerini, giyindiklerini, gittiği defileleri bloğunda paylaşıyor. Özendim kendisine.

İşte gelinliği, Bala gelinlikte diktirmiş:

gelinlik+ayse1.jpg

gelinlikayse2.jpg

minenes emeğine sağlık gerçekten ne kadar faydalı bir şey yaptığını bir bilsen..kafası karışmış gelinlere ışık tutuyorsun resmen en azından kendi adıma bunun böyle olduğunu söyleyebilirim :) benim durumum biraz seninkine benziyor ama seninkinden daha zor bir durum..bende ailemdeki ilk tesettürlü olacağım ama ailem buna karşı çıkıyor..kimse bana saygı göstermiyor..aileni ikna edebilmen çok güzel..ben yapamıyorum ve çok sıkıntıdayım bu yüzden.. :KK5:

minenes emeğine sağlık gerçekten ne kadar faydalı bir şey yaptığını bir bilsen..kafası karışmış gelinlere ışık tutuyorsun resmen en azından kendi adıma bunun böyle olduğunu söyleyebilirim :) benim durumum biraz seninkine benziyor ama seninkinden daha zor bir durum..bende ailemdeki ilk tesettürlü olacağım ama ailem buna karşı çıkıyor..kimse bana saygı göstermiyor..aileni ikna edebilmen çok güzel..ben yapamıyorum ve çok sıkıntıdayım bu yüzden.. :KK5:

öncelikle faydam dokunduğuna sevindim. senin adına ise üzüldüm, en iyi ben anlarım seni. belli bir noktadan sonra biraz emrivaki yapmak gerekiyor. birkaç gün, olmadı ay uğraşır sonra pes eder ve seni olduğun gibi kabullenirler elbet. sonuçta sen onların kızısın.

dün otobüse bindim, yanıma oturan amca öğrenci akbilimi görünce okulumu sordu. bitirdiğim üniversiteyi, türkiyenin iyi üniversitelerinden biri, söyledim, aaaa hiç de üniversite bitirecek gibi durmuyorsun dedi :S ki bırak bitirmeyi bölüm derecesi yapmıştım. insanlar malesef başımızdaki bir örtüye inanılmaz anlam yüklüyorlar, aslında aynı insansın ama örtüyle bambaşka biri sanıyorlar. değişmediğini anladıkları, yaşadıkları zaman rahatlayacaklardır canım.

Allah kolaylık versin. Bu ülkede ailene zıt olmak zor. Bu sadece tesettür de değil. Ailesinin yetiştirdiği yolda gitmek istemeyen herkese çok zorluk çıkarılıyor. Kimsenin birey olmasına izin verilmiyor malesef...

X