- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.821
Bende evimi supurup gelcemİşler güçler,gelip gidiyorum
Uyut canim uyuz benimki kendisi uyumus yoruldu galibaOglusumu yıkadım uyutuyorum bugün çok halsizim ya
Hâlâ uyuyo benim kuzum bazı günler çok düşkün oluyo uykuyaUyut canim uyuz benimki kendisi uyumus yoruldu galiba
Kolay gelsin canımBende evimi supurup gelcem
Uyusun da büyüsün annesi :)Hâlâ uyuyo benim kuzum bazı günler çok düşkün oluyo uykuya
Benimki 11 de kalkti 2 de yine uyudu oksurmesin hasta olmasinda uyusun kuzumHâlâ uyuyo benim kuzum bazı günler çok düşkün oluyo uykuya
Amin inşallah canımUyusun da büyüsün annesi :)
Aynen canim nasıl seninki ıyi miBenimki 11 de kalkti 2 de yine uyudu oksurmesin hasta olmasinda uyusun kuzum
Benimde yemek yapasim yokAmin inşallah canımbugün hiç bise yapasım yok ya
Tatil yap sende :))Amin inşallah canımbugün hiç bise yapasım yok ya
Iyi cok sukur burnu akiyo sadece onceki gun mercimek yemisti gazda yapti herhalde din o sıkıntisida vardiAynen canim nasıl seninki ıyi mi
Kahvaltı edin bu gecelikBenimde yemek yapasim yok
Bilmiyomki yaparim bisiler yaa buyuk yemeksiz durmuyorKahvaltı edin bu gecelik
Kahvaltı en sevdiğim öğünBilmiyomki yaparim bisiler yaa buyuk yemeksiz durmuyor
tamam hepsini isterim ozmanCikolatali ekmek yaptim ona bide ayran meyve kuru yemis. Verir teyzesi psylasimci benim oglum
Benimde
Gelin hazırlim ben omlet yaparım patates kızartırım yanında fırında ıspanaklı börek yaparım çay kahvaltılıklarKahvaltı en sevdiğim öğün
Börek dedin kalbimden vurdun :)Gelin hazırlim ben omlet yaparım patates kızartırım yanında fırında ıspanaklı börek yaparım çay kahvaltılıklar
Güzel yaparım kız fırında patatesli ıspanaklı kabaklı çok güzel oluyo :)Börek dedin kalbimden vurdun :)