- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.701
Amann accik uyudum bende canim sinirden uyuyamadim vallaKeyifler nasil bakalm bgn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amann accik uyudum bende canim sinirden uyuyamadim vallaKeyifler nasil bakalm bgn
Cok guzel yaaaAlidag kuzum kayseri evimden gozuken manzara bu :)daha gozukmuyo kayseride ayaklarinin altinda benim evden sisten cekemedim sehiri :)
Biraz rahatlamadin mi cnmAmann accik uyudum bende canim sinirden uyuyamadim valla
Benim birdada asma ceviz agactan boll bise yok valla heryer yesildir yazin burda kison karr buzzAyyy çok güzel ya vallahi bizim betondan başka bir şey yok
Sen bene kustuuuunnnAyyy çok güzel ya vallahi bizim betondan başka bir şey yok
benim kadar degil amaaa hahahahahahha.Cok guzel yaaa
Sen agactan gozelsin sevdigimbenim kadar degil amaaa hahahahahahha.
Yok valla sabah 8di daha yeni gelmislrr kayseriye direkt eise gitmisBiraz rahatlamadin mi cnm
Ayy tesekjur ederim son izci bacimiz bana kedi gibi biseysin sanjrim dedi resmimi attim heyy masaallah bu ney dediSen agactan gozelsin sevdigim
Biz o yeşillik için bir sürü masraf edip yeşil yerlere tatile çıkıyoruz kuzum kıymetini bil vallahi usandım betondanBenim birdada asma ceviz agactan boll bise yok valla heryer yesildir yazin burda kison karr buzz
Yok valla sabah 8di daha yeni gelmislrr kayseriye direkt eise gitmis
Beni ne zaman uzse hep bise geliyo basina boyle bi kere daha gitti hamileydim o zaman arabasinin motoru yandi simdide lastik patlamis otobanda lastikle ugrasmislar gece yarisi bi kerede beni uzdun aglattin bunu rabbim bi yerinden,cikartsin dedim kolunda kitle cikti ilac igne,sor gecti acayip beddua ederim hemen tutar itinayla beddua edilie
Arada sana gelelim beddua içinYok valla sabah 8di daha yeni gelmislrr kayseriye direkt eise gitmis
Beni ne zaman uzse hep bise geliyo basina boyle bi kere daha gitti hamileydim o zaman arabasinin motoru yandi simdide lastik patlamis otobanda lastikle ugrasmislar gece yarisi bi kerede beni uzdun aglattin bunu rabbim bi yerinden,cikartsin dedim kolunda kitle cikti ilac igne,sor gecti acayip beddua ederim hemen tutar itinayla beddua edilie
Bende oyle bisey canladiriyom valla kafamdaAyy tesekjur ederim son izci bacimiz bana kedi gibi biseysin sanjrim dedi resmimi attim heyy masaallah bu ney dedi
Ben mi yok kuzum ne kusmesiSen bene kustuuuunnn
Banu alkan bulent ersoyy gpnul yazarr karisini dusun haaahhhhaaBende oyle bisey canladiriyom valla kafamda
Ayy bende didim kustumu benim canoooommBen mi yok kuzum ne kusmesi
Toplu beddualarda indirim varArada sana gelelim beddua için
Kiz benzettigin kisilere bak helleéeBanu alkan bulent ersoyy gpnul yazarr karisini dusun haaahhhhaa
geri unutt yok oyle bise ben insanim cokk sukur
Oyle yaa bana dokunmasin sokarim yilan gibi acayip dua ederim
Toplu beddualarda indirim var