- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.441
Canim sen biberon maması kullandım mi hicBizde sabah uyuduk biraz oglusumla :)
Surekli biberon kullaniyoruz malesefCanim sen biberon maması kullandım mi hic
Bizim gibi kaç cc iciyo oğlum canım kaç saatte birSurekli biberon kullaniyoruz malesef
Ya baslarda cok guzel yiyordu . 2. Ayda 120 cc ye kadar cikmisti . Sonra birden yemesi azaldi ve hala az 2-3 saatte bir 70 ile90 arasi yiyo asli da 4-5 saatte 250 cc yemesi gerekiyo. Seninki nasil yemesi. Ne kadar yiyoBizim gibi kaç cc iciyo oğlum canım kaç saatte bir
Benimki de aynı ya çocuk 1 buçuk aylıkken 120 ile 130 cc iciyodu şimdi 2 saatte bir 60 iciyo 3 saat olursa 90 hele geceleri uyumak için içmek istemiyo ama karnida ac oluyo 30 40 cc iciyo 1 saat sonra bi 30 40 daha delircem yaYa baslarda cok guzel yiyordu . 2. Ayda 120 cc ye kadar cikmisti . Sonra birden yemesi azaldi ve hala az 2-3 saatte bir 70 ile90 arasi yiyo asli da 4-5 saatte 250 cc yemesi gerekiyo. Seninki nasil yemesi. Ne kadar yiyo
Mama dan skldi diye cok degistirdim marka ama yine ayni en sonunda 4. Ayin sonunda tarhana vorbasi vermeye baslafim. Oyle guzel yiyo ki onu kahkahalar ata ata. Sanirim mama yemek istemiyo. Simdi artik daha cok veriyorum dun patates ve havuc corbasi yaptim onu da cok sevdi.Benimki de aynı ya çocuk 1 buçuk aylıkken 120 ile 130 cc iciyodu şimdi 2 saatte bir 60 iciyo 3 saat olursa 90 hele geceleri uyumak için içmek istemiyo ama karnida ac oluyo 30 40 cc iciyo 1 saat sonra bi 30 40 daha delircem ya
Ayy inşallah benimki de öyle olur ya inşallah çok canim sıkılıyo kilo alimi ıyi dedi doktor boyu falanda ıyi biz aralıkta başlıcaz ek gıdaya 5 aylık olcak ama düzeltilmiş yaş 4 aylık olcakMama dan skldi diye cok degistirdim marka ama yine ayni en sonunda 4. Ayin sonunda tarhana vorbasi vermeye baslafim. Oyle guzel yiyo ki onu kahkahalar ata ata. Sanirim mama yemek istemiyo. Simdi artik daha cok veriyorum dun patates ve havuc corbasi yaptim onu da cok sevdi.
Bu arada sütlü kabak çorbası ve havuç çorbası besin değeri çok yüksek ve tadı çok güzel oluyo canim tavsiye ederimMama dan skldi diye cok degistirdim marka ama yine ayni en sonunda 4. Ayin sonunda tarhana vorbasi vermeye baslafim. Oyle guzel yiyo ki onu kahkahalar ata ata. Sanirim mama yemek istemiyo. Simdi artik daha cok veriyorum dun patates ve havuc corbasi yaptim onu da cok sevdi.
Bende cok tedirgindim defalarca goturdum dr a. Ama seninde dedigin gibi kilo alimi iyiydi oyle olunca artik bende biraz oluruna biraktim. Sen de takma kafana . Doymasa basardi cigligi :)Ayy inşallah benimki de öyle olur ya inşallah çok canim sıkılıyo kilo alimi ıyi dedi doktor boyu falanda ıyi biz aralıkta başlıcaz ek gıdaya 5 aylık olcak ama düzeltilmiş yaş 4 aylık olcak
Ya şu acıdan kötü oluyo uzun uyuyamiyo aciktigi için öyle zorlanıyoruz boyu kilo kaç seninkininBende cok tedirgindim defalarca goturdum dr a. Ama seninde dedigin gibi kilo alimi iyiydi oyle olunca artik bende biraz oluruna biraktim. Sen de takma kafana . Doymasa basardi cigligi :)
Allahtan uykusu guzel bnm minigin. Kilo 7600 du. Boyunu olcmedi bu ay unuttu sanirim. Bnm de aklima gelmediYa şu acıdan kötü oluyo uzun uyuyamiyo aciktigi için öyle zorlanıyoruz boyu kilo kaç seninkinin
Fatih prematüre doğdu canim ondan düzeltilmiş yaş ile ilerliyoruz fatihin kilo 6000 boy da 60 cm :)Allahtan uykusu guzel bnm minigin. Kilo 7600 du. Boyunu olcmedi bu ay unuttu sanirim. Bnm de aklima gelmedi
Duzeltilmis yas ne cnmFatih prematüre doğdu canim ondan düzeltilmiş yaş ile ilerliyoruz fatihin kilo 6000 boy da 60 cm :)
Söyle mesela bebek ne kadar erken doğduysa onu aynından çıkarıyorsun.. Fatih 1 ay erken doğdu yani 4 ayliksa 3 aylık diyosun 3 aylık bebeklerin gelişimine bakiyosun ama eğer 4 aylık olanları yakaladıysa tamamdır:))Duzeltilmis yas ne cnm
Hmmm tmm cnm anladimSöyle mesela bebek ne kadar erken doğduysa onu aynından çıkarıyorsun.. Fatih 1 ay erken doğdu yani 4 ayliksa 3 aylık diyosun 3 aylık bebeklerin gelişimine bakiyosun ama eğer 4 aylık olanları yakaladıysa tamamdır:))
Uyuyo benimki kanguru bakımına alıştı ya bazen böyle uyuyoHmmm tmm cnm anladim
Ya ben kanguru kullanamadim. Cok sallandi gibi cocuga eziyet ediyomusum gibi geldi.Uyuyo benimki kanguru bakımına alıştı ya bazen böyle uyuyo)
Yok kuzum normal kangurudan bahsetmiyorumYa ben kanguru kullanamadim. Cok sallandi gibi cocuga eziyet ediyomusum gibi geldi.
Ben geldim :)Benimde kapaniyo fatih ayağımda sinsice beşiğine bırakmam lazım
Yine mi bilmedigim bisiYok kuzum normal kangurudan bahsetmiyorum