- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.421
Aminnnnnn inşallah :)Amin canim cumlmizinkinin gostermesin
Benimde kapaniyo fatih ayağımda sinsice beşiğine bırakmam lazımKızlar gözlerim kapanıyor her an uyuya kalabilirim.
Gecmis olsunSagol canim gozlerim yaniyor hic uyumadim yaa
Benm canavarlarda 7.20 de kalktiBenimki de 8 buçukta uyandı tabi o zamana kadar sabah 5 te başladı mirin kırın etmeye şimdi tekrar salliyorum canim
O halı hayal meyal ettimFatih han da kızılımsı sarışın gözleri yeşil beyaz tenli oldu karmakarışık:)))
Bise cıktı mi bari ortaya :))O halı hayal meyal ettim
Uyuyo fatih uyanmazsa bende az kestircemBenm canavarlarda 7.20 de kalkti
Bilmiyorum ki:) hayal meyal ettimBise cıktı mi bari ortaya :))
Şimdi uyu uyanır bak az kestircem desen o uyuyunca hemen uyu:)Uyuyo fatih uyanmazsa bende az kestircem
O senin annen kuzum endiselenmesi normalde adam hasta diyosun yani eğer çalışacağı konusunda eminsen yanında dur değilsen biraz gözü korksun bisi olmazGünaydın neşeli hatunlar:)
Sabah sereflerini hayırlı olsun.
Dün annem geldi kızıma baktı ben o yönden iyiyim de şunu bunu getir diyip durdu :
Eşim işten erken geldi hasta kendisi. İşi bırakıcam diyor .doktor sağlık önemli dedi
Bu kez annemler karşı çıkmaz mı?
Kızımı mağdur edersin işi birakirsa elinden alırım demeye başladı damadına.
Bende gelmem dedim kocamın yanında olucam dedim hastalıkta sağlıkta dedim. Memurum ya parasını yiyecek diye düşünüyor onlara ne?
Morelim çok bozuldu eşiminde gücüne gitti esimin hastalığı dusunemiyorlar
Ben ise başlayınca eşimin işten cikicak
İş Kurucam diyor boş durmayacagi biliyorum .
Pek napmaliyim bdv açmak yerine buraya paylaştım.
Astım bronşit hastasıO senin annen kuzum endiselenmesi normalde adam hasta diyosun yani eğer çalışacağı konusunda eminsen yanında dur değilsen biraz gözü korksun bisi olmaz
Devlettei calisiyordu ? Cok ciddi mi hastaligi? Kp falan yardim eder mi?Günaydın neşeli hatunlar:)
Sabah sereflerini hayırlı olsun.
Dün annem geldi kızıma baktı ben o yönden iyiyim de şunu bunu getir diyip durdu :
Eşim işten erken geldi hasta kendisi. İşi bırakıcam diyor .doktor sağlık önemli dedi
Bu kez annemler karşı çıkmaz mı?
Kızımı mağdur edersin işi birakirsa elinden alırım demeye başladı damadına.
Bende gelmem dedim kocamın yanında olucam dedim hastalıkta sağlıkta dedim. Memurum ya parasını yiyecek diye düşünüyor onlara ne?
Morelim çok bozuldu eşiminde gücüne gitti esimin hastalığı dusunemiyorlar
Ben ise başlayınca eşimin işten cikicak
İş Kurucam diyor boş durmayacagi biliyorum .
Pek napmaliyim bdv açmak yerine buraya paylaştım.
Siz bişey söyleyin bana haklı mı annem yoksa eşim mi
Devlette değil özelde çalışıyorDevlettei calisiyordu ? Cok ciddi mi hastaligi? Kp falan yardim eder mi?
Esini kendi ailene dahi ezdirme derim o zmn . Gururunu kirma .İnsaniz herkesin basina gelir .Devlette değil özelde çalışıyor
Kp eder de onlar kendileri gecinmeye çalışıyor
Ama kp kv her zaman destekciler.
Oğullarına bişey olsun istemiyorlar
Onlar oğlunu bizimki beni tutuyor maalesef
Bizde sabah uyuduk biraz oglusumla :)Az da olsa uyumuşum